3 napos
7 - 18 éves gyermekeknek
Hotel Iadolina

Közkívánatra újra :)!!! 2023. talán legcsodálatosabb programja volt. Garantáltan olyan, amiről gyermekeink mesélnek majd az unokáiknak és ahova Apa talán jobban vágyik mint a csimoták. Aki már járt itt, mindig vissza akar térni.

Románia, Erdély, Bihari-havasok. Vad természet, szikrázó napsütés, kristálytiszta levegő, jégcsapok, derékig érő hó és varázslatos, felhőkarcoló fenyvesek. Festői szépségű érintetlen táj. Apa meg én és barátok. Alattunk egy 110 lovas, 3 méteres, motoros szán. A legnépszerűbb programunk, pedig nem a napsütésről szól.

Kalandunk a román magyar határtól mindössze 80 km-re található Bihari hegyek fennsíkjain, 1100-1800 méter magasságban zajlik. Ez a környék az egész Kárpát-medence legózondúsabb levegőjű vidéke, melyet decembertől áprilisig folyamatosan hó borít. (Stana de Vale, Biharfüred)

Árak, programok:

Péntek délutáni indulással, autóval, végig autópályán nagyjából 5 óra alatt közelíthető meg a központi "táborunk". Péntek este vacsorával, elő-taktikai-értekezlettel, hóember szépségversennyel, felkészülés a szombati motorosszán túrára.

Szombaton meghódítjuk a hegyeket, hosszú-hosszú vadregényes utakon. Ebéd a helyi juhászok erdei faházaiban. Csúcstámadások és némi meglepetés az éjszakában.

A túra alapára a regisztrációs díj felett, 2 éjszaka szállással, teljes ellátással, szombati 1 napos hószán túrával - 780€/család.(ez az alapcsomag)

Vasárnapi programként választható:

A lélegzetelállító Medve barlang meglátogatása, ahol hatalmas, cseppkövekkel tarkított termeken vonulunk végig. (ez az alapprogram)

vagy

+ 1 napos hószán túra családonként további 280€ költséggel

esetleg

Félixfürdő melegvizes medencéinek feltérképezése.

A hétvégét nagyon kedves barátainkkal, a Survive All csapatával közösen tartjuk. Tapasztalt hegyi túravezetők irányításával és felszerelésével, nagy adag izgalom, mégis biztonságos, teljesen kezdők és gyermekek számára is.

FONTOS

A túra díja tartalmazza mindenki számára a balesetbiztosítást. Garantált biztosítékot nyújtunk Számotokra! Amennyiben a járványügyi intézkedések miatt nem lehetséges a kiutazás a motorosszán túra helyszínére, vagy hatóságilag igazolt pozitív tesztet mutat fel a résztvevő, a befizetett összeget teljes mértékben visszatérítjük, vagy más időpontot ajánlunk fel.

KEDVEZMÉNYEK

Ha többen jelentkeztek egyszerre, csoportos kedvezményt tudunk biztosítani. Ennek mértéke attól függ, hogy hányan jönnétek. Egyedi árakért írjatok az [email protected] email címre.

jelentkezés

Regisztrációs díj: 45 000 Ft

Program díj: 230 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: 80 000 Ft

Összesen: 355 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Sportok

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

Ügyességi feladatok

hol fogunk lakni?

Hotel Iadolina

Stana de Vale, 417100 Biharfüred, Románia (térkép)

https://bit.ly/3B0CbxE

hasznos tudnivalók

Étkezés

A pénteki vacsorát, szombati teljes ellátást illetve vasárnapi reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étkezések, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk minden veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Javasoljuk azonban, hogy kössetek biztosítást, hogy mindenki nyugodtan élvezhesse gyermekével az együtt töltött minőségi időt.

Ehhez szeretettel javasoljuk partnerünket, az EUB Biztosító Zrt.-t, ahol az alábbi linkre kattintva tudtok biztosítást kötni:
EUB Zrt. utasbiztosítás

A biztosítások közül a "belföldi utazásra" kategóriát jelöljétek meg, és az igényfelmérő lap kitöltése után válasszatok a felajánlott biztosítási termékek közül.

Ha bármilyen problémátok akadna a folyamat során, akkor keressétek Zombory Zsuzsát az alábbi elérhetőségeken, szívesen segít nektek: 06-70-361-9582 vagy [email protected]

EUB utasbiztosítás

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

A 3 napos program ára 45.000 Ft regisztrációs díj és 780€ szállás, ellátás, szán program. Az apa+én oldalon történő jelentkezéskor 45.000 ft megrendelési díjat kérünk tőletek. Majd indulás előtt 30 nappal de, legkésőbb január 10-ig kérjük befizetni a 780€. Ehhez külön díjbekérőt küld a partnerünk a Survive All csapata. Ha a megrendelő nem teljesíti fizetési kötelezettségét, vagy lemondja a programot 14 naptári nappal a program kezdete előtt a rendezőket a részvételi díj 80%-a illeti meg. Ha Megrendelő a program teljesítése előtt 7 naptári napon belül mondja le a programot, köteles a Szolgáltató részére a teljes megbízási díj 100%-át megfizetni. Abban az esetben, ha vis major történik, vagy a szervezők úgy ítélik meg, hogy a program lebonyolításához nem megfelelő a hó minősége, mennyisége vagy a létszám nem éri el a minimális létszámot a programot a szervező lemondhatja. Ebben az esetben a szervező új időpontot ajánlhat fel, vagy a befizetett részvételi díjat a megrendelőnek visszafizeti. Garantált biztosítékot is nyújtunk Számodra! Amennyiben a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt nem lehetséges a kiutazás a motorosszán túra helyszínére, vagy hatóságilag igazolt pozítív tesztet mutat fel a résztvevő a befizetett összeget teljes mértékben visszatérítjük, vagy más időpontot ajánlunk fel.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motoros hószánnal a Bihari-havasokban 2024.” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra