Kik vagyunk?

Az Apaépítő - Apa+én programokat mi, lelkes apukák indítottuk el 2018-ban. Időközben már túl vagyunk több tucat hétvégi programon, megismertünk többszáz apukát és csodálatos gyermekeiket. Túrázunk, kísérletezünk, lézerharcolunk, sütünk, festünk, fára mászunk, kenuzunk, legyőzzük az ezerfejű sárkányt vagy éppen kommandós kiképzésen veszünk részt.

Hétvégék és egynapos programok, melyeket alaposan előkészítünk, kitalálunk, megszervezünk, hogy apának és gyermekének csak játszani, nevetni, együtt lenni, közös kalandokat gyűjteni kelljen. Egy-egy hétvégére 15-20 apuka és ugyanannyi gyermek jön velünk. A programokat képzett trénerek, pedagógusok vezetik.

Tarts velünk

Olyan kalandban lesz részetek gyermekeddel, aminek emléke hosszú évekig, vagy egy életen át megmarad. A közös küldetésetek, sikereitek elmélyítik, erősítik kapcsolatotokat és nagyon jót tesz gyermeked önbizalmának is. Megismertek új, érdekes apukákat és gyerekeket. Új barátokra tehettek szert. Olyan játékokat, kísérleteket tanulhattok, amiket aztán otthon közösen a családdal megismételhettek bármikor.

Beszélgethetsz olyan témákról is egy-két sör mellett, más apukákkal, amire máskor nem biztos, hogy módod van: gyermeknevelés, iskolaválasztás, közös programok, minden, ami mindannyiótokat foglalkoztat.

Anyának is hagytok egy kis nyugalmat, azzal, hogy eljöttök és nagyon örül annak is, hogy “minőségi időt” töltötök el együtt. És mindezekhez nem kell mást tennetek, mint egy hátizsákba berakni két gatyát, egy túracipőt, úszószemüveget és bicskát. Minden mást hozunk és előkészítünk mi.

Milyen programjaink vannak?

Titkosügynök, Varázslóiskola, Asztronauta képző, Lakatlan sziget, Ezerfejű sárkány, Elveszett remete, Kommandó, Lovagok és Hercegnők. És a felsorolás nem teljes. A hétvégék mesék, hősök, titokzatos küldetések köré szerveződnek. Igyekszünk minél többet szabadban, erdőben, patakparton, hegyek között csatangolni. Sárosak leszünk, szúnyogcsípést gyűjtünk, békákat forgatunk, elfáradunk. De miután megmostuk a kezünket, a mézeskalács sütés, a hajfonás, a virágkötés, a slime készítés ugyanúgy belefér. Fáradt csontjainkat szaunákban, medencékben áztatjuk. Este pedig “taktikai értekezlet” keretében beszélgetnek az apukák a gyermeknevelés és a világ nagy dolgairól.

Miért egy gyermek?

A hétvége kettőtök kalandja. Kettőtök kapcsolatát erősíti, mélyíti. A lányod / fiad apaképe lesz jobb tőle. Ha első gyermek és testvérei vannak, azért jó neki, hogy újra egyedül lehet veled. Ha második, harmadik, negyedik vagy hetedik, akkor végre most csak ő van veled és minden figyelmeddel felé fordulhatsz. Sokgyerekes apukaként tudhatod, egy ilyen hétvége az összes gyerekkel inkább a túlélésről, mint a könnyed szórakozásról szól. Ezért egy gyerek. Miatta és miattad. Mindezek mellett, mivel kértétek, néha szervezünk Apa+mi hétvégét is, hogy az összes gyermekeddel együtt kalandozhass!

Korosztályok

A hétvégéink legtöbbje 6-12 éves gyermekek számára jelenthet igazi, emlékezetes, boldog programot. Igyekszünk azonban a kisebbekre is gondolni, rövidebb túrákkal, több gyurmával, festékkel, és a tinédzserek kedvében járó programokon is folyamatosan törjük a fejünket.

Ezek a szabályok azonban nem szigorúak. A gyermeketekről ti tudjátok eldönteni, hogy 5 évesen már készen áll-e titkosügynök küldetésre vagy inkább csörögefánkot süssön. Gimnazistaként készítsen-e madárijesztőt vagy varázslóiskolába járjon. A mi tapasztalatunk az, hogy a gyerekek 17 perc alatt szereznek “szoros” barátokat a szombat reggeli találkozásnál.

Amennyiben még több részletnek utánanéznél - olvass el néhány apuka/anyuka beszámolót vagy cikket rólunk!

“Az Apa+én tábor a megérkezéstől a hazatoppanás pillanatáig úgy beszippantott minket, mint egy mese. Ez a tábor ugyanis egy mese.”

Index.hu

“Voltunk már korábban is szabadulószobában és kalandparkban, mégis meglepő volt látnom a saját lányomon, hogy mennyire tűzbe jött, amikor meghallotta, hogy ki kell mennünk a városba nyomok után kutatnunk.”

NLC.hu

“Első este, mikor a gyerekek már aludtak, lejött tizenkét apuka, és elkezdtünk beszélgetni. Nem munkáról, üzletről, hanem arról, hogy ki mit olvas a gyerekének.”

24.hu

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra
Feliratkozás értesítésre Nagyon szívesen szólunk, amint lesznek új időpontok a programhoz. Csak add meg az e-mail címed alább, és jelentkezünk a részletekkel!