Félnapos
5 - 14 éves gyermekeknek
Alsópetény – Cser tó

VÍZPARTI PARÁDÉ - I. APA+ÉN HORGÁSZVERSENY
Itt az alkalom, hogy megmutassátok mit tudtok!

Minden gyermek beleszeret a horgászatba, amikor az első megfogott szélhajtó küszt átkarolja apró ujjaival. A Cser-tóban sneciből van 1 millió, de még telepítünk. :D

Sokan vagyunk, akinek nincs otthon felszerelése vagy nincs meg az ismerete, hogy gyermekével pecázzon. Ez most nem is kell.

Kukac vagy giliszta, spiccbot, zsebpeca, vödör és kenyérmorzsa. Ennyi kell a határtalan örömhöz egy gyönyörű tó partján.
No meg napsütés, kitűnő társaság, üvöltő tavasz, éneklő madarak és rengeteg hal.
Ezeket mind-mind biztosítjuk. Nektek, apa-gyermek csapatként, csak meg kell érkeznetek reggel és beállnotok a kisorsolt horgászhelyetekre.

Nincs szükség felszerelésre, nincs szükség előzetes ismeretekre. Mindent megmutatunk, megtanítunk.

Tartsatok velünk ezen a gyönyörű májusi szombaton! A verseny kategória-győzteseit mámorító ajándékokkal jutalmazzuk.

A pecázás mellett számtalan kalanddal készülünk vízben és vízparton, ha a gyermek mégis azt mondja elég.
Amikor mindenki agyonnyerte magát, körbeüljük a tábortüzet, szalonnát sütünk barátkozunk, nevetünk és beszélgetünk...
Cser-tó, Alsópetény, Nógrád megye.

Húzzuk meg a harcsa bajuszát! Görbüljön!
(Igen, ha szeretnétek, ide jöhettek több gyermekkel is.)

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY:
Amennyiben többen összeálltok és úgy jelentkeztek, kérjetek tőlünk egyedi ajánlatot az [email protected] címen.

jelentkezés

Regisztrációs díj: 20 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: Ft

Összesen: 20 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Halat sütünk tábortűzön

Sportok

Vizi programok

hol fogunk lakni?

Alsópetény – Cser tó

2617 Alsópetény, Cser-Tó (térkép)

https://www.csertoalsopeteny.hu/

hasznos tudnivalók

Étkezés

Gyümölcsökkel készülünk. Ebédre megsütjük a szezon első szalonnáját. Ínyenceknek parádés büfé is rendelkezésre áll.

Felszerelés

Naptej, sapka, pléd, gumicukor (hess!) amivel készülnötök kell. A többi felszerelést hozzuk. De ha van saját "szupercuccotok", amivel nagyobb halakat fognátok vagy jobban kézre áll, természetesen ne hagyjátok otthon. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, a program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk minden veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Javasoljuk azonban, hogy kössetek biztosítást, hogy mindenki nyugodtan élvezhesse gyermekével az együtt töltött minőségi időt.

Ehhez szeretettel javasoljuk partnerünket, az EUB Biztosító Zrt.-t, ahol az alábbi linkre kattintva tudtok biztosítást kötni:
EUB Zrt. utasbiztosítás

A biztosítások közül a "belföldi utazásra" kategóriát jelöljétek meg, és az igényfelmérő lap kitöltése után válasszatok a felajánlott biztosítási termékek közül.

Ha bármilyen problémátok akadna a folyamat során, akkor keressétek Zombory Zsuzsát az alábbi elérhetőségeken, szívesen segít nektek: 06-70-361-9582 vagy [email protected]

EUB utasbiztosítás

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horgászverseny – Félnapos program (halfarknyival több)” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra