Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló az  https://apamegen.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§-ban foglalt szabályok figyelembe vételével megalkotott Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF). Kérjük, amennyiben vásárolni kíván az https://apamegen.hu oldal által kínált utalványok, termékek és szolgáltatások közül, figyelmesen olvassa el az ÁSZF-et és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A vásárlás során Ön köteles elfogadni jelen ÁSZF feltételeit. A feltételek elfogadása esetén jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre üzemeltető és Ön között.

1. ÜZEMELTETŐI ADATOK

Az apamegen.hu oldalt az Apa+én Programszervező kft., az Apa+én Outdoor kft. és az Apaépítő Alapítvány és az Apa + én Kalandházak Kft. üzemeltetik, amely jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

Cégnév: Apa+én Programszervező Kft. 
Székhely: 1028 Budapest, Bujdosó köz 10/B
Adószám: 32049372-1-41
Cégjegyzék szám: 01-09-404415
Elektronikus elérhetőség: [email protected] 
Telefonos elérhetőség: +36703804590

Cégnév: Apa+én Outdoor Kft. 
Székhely: 1028 Budapest, Bujdosó köz 10/B
Adószám: 32381199-1-41
Cégjegyzék szám: 01-09-421112
Elektronikus elérhetőség: [email protected] 
Telefonos elérhetőség: +36703804590

Cégnév: Apaépítő Alapítvány
Székhely: 1133 Budapest, Pannónia utca 85. 1. emelet 4.
Adószám: 18658598-2-43
Nyilvántartási szám: 01 01 0012070
Elektronikus elérhetőség: [email protected] 
Telefonos elérhetőség: +36703804590

Cégnév: Apa + én Kalandházak Kft.
Székhely: 1028 Budapest, Bujdosó köz 10/B
Adószám: 26591942-2-41
Nyilvántartási szám: 01-09-333916
Elektronikus elérhetőség: [email protected] 
Telefonos elérhetőség: +36703804590

2. SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

Jelen ÁSZF keretében rögzítésre kerül, hogy az https://apamegen.hu oldalon keresztül az ott meghirdetett programokra, képzésekre, ehhez kapcsolódó konzultációkra lehet jelentkezni, valamint utalványokat, könyveket és egyéb, bármely kapcsolódó termékeket lehet megvásárolni.  Amennyiben az egyes programokhoz kapcsolódóan kiegészítő információk szolgáltatására van szükség, azt minden egyes programhoz kapcsolódóan üzemeltető e-mailes úton az Ön rendelkezésére bocsátja a program megkezdése előtt. 

Az Utalványok az https://apamegen.hu oldalon meghirdetett programokon való részvétel biztosítására használhatók fel az alábbiak szerint.  Az „Ajándékutalvány” bármelyik belföldön megrendezésre kerülő programon való részvételre felhasználható és annak teljes költségét fedezi, vagy értéke beszámítható a külföldi programok árába, a „Hozzájárulás utalvány” értékét a későbbiek során a kiválasztott programajánlat árának figyelembevételével ki kell egészíteni, amennyiben a program feltüntetett ára az utalvány értékét meghaladja. A konkrét programra történő jelentkezés a férőhelyek számának figyelembevételével és az előzetes foglalások egybevetésével alakul, amelyről bővebb tájékoztatást a programra történő jelentkezés során kaphat, illetve az üzemeltető elektronikus e-mail címén, vagy telefonos úton kérhet. Az „Ajándékutalvány” és a „Hozzájárulás utalvány” a kiállításától számított egy évig használható fel. 

Az aktuális programokon a résztvevők saját felelősségre vesznek részt. Az Üzemeltető kizárólag a programok megszervezéséért, a helyszín biztosításáért vállal felelősséget és őt semmilyen felelősség nem terheli abban az esetben, ha a kár a résztvevő terhére róható fel, akár annak önhibájából következett be, akár, ha vis maior idézte elő. 

A program során a résztvevők saját maguknak, vagy másnak okozott sérülés vagy egyéb kár esetén üzemeltető nem vonható felelősségre. Az ilyen sérülés és/vagy kár okozásáért a teljes vagyoni és nem vagyoni kártérítési felelősséget a résztvevők vállalják. A résztvevők a programokon való részvétel előtt a rendezvények táborrendjét is megismerik és azt elfogadják, amelyben rögzítésre kerül, hogy a gyermekek előtt tilos a dohányzás, az alkoholos italok fogyasztása, az erdőben való műanyag- illetve papírszemét eldobása, az illetlen beszéd alkalmazása, más személyekről készült fényképek engedély nélküli megosztása a különböző social media platformokon. A résztvevőkről a szervezett programokon az Üzemeltető felvételeket készít és azokat megosztja közösségi média oldalain. Amennyiben a résztvevő a felvételek elkészítéséhez és azoknak a közösségi média felületeken történő megosztásához nem járul hozzá, jeleznie szükséges az üzemeltető számára.

A szervezők a táborrendben hangsúlyozzák a programok kezdési időpontjára való érkezés kiemelt fontosságát a program szervezett eseményeinek sikeres betartása érdekében. A szervezők rögzítik, hogy a mobiltelefonok használata zavarja a szervezett kirándulások rendjét. A táborrend rögzíti továbbá, hogy szélsőséges politikai véleménynyilvánítás nem fér össze a tábor szellemiségével. A szálloda/panzió/vendéglátóhely vagy bármely, a közvetített szolgáltatás személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén Szervezők nyújtanak segítséget. 

3. RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Az egyes programokra történő jelentkezés, valamint az Utalványok vásárlása kizárólag az https://apamegen.hu oldalon keresztül kivitelezhető.

Ha részletesebb információt szeretne kapni a programokról akkor a további információkat az https://apamegen.hu/ oldalon az egyes programok mellett található „Bővebb” gombra kattintva érheti el, ha az utalványokról kíván részletesebb tájékoztatást kapni, akkor pedig kattintson a „Bővebb info” gombra az „Ajándék utalvány” vagy „Hozzájárulás utalvány” melletti kiemelt sávban. Amennyiben az itt található információknál részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon, vagy e-mail címen szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

4. A RENDELÉS MENETE

4.1 PROGRAMRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS MENETE

A vásárlást Ön az https://apamegen.hu/ oldalon választható konkrét program kiválasztásával kezdeményezheti. A konkrét program részletes leírásához kattintson a bővebben gombra, amely a konkrét program leírásához irányítja Önt. Amennyiben a program részletes leírását elolvasta és azt megfelelőnek találja, a „Jelentkezem” gombra kattintással kezdeményezheti a megrendelést. A gomb lenyomását követően az oldal tetején megjelenik egy információs sáv, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a termék elhelyezésre került a virtuális kosarába. A „Kosár áttekintése” gombra kattintásával vagy a fejlécben szereplő „Kosár” ikonra történő kattintással megjelenik a kosár tartalma, ahol ellenőrizheti kosarának tartalmát (a kiválasztott programot és a vételárat). Amennyiben van felhasználható kuponkódja vagy utalványa, azt is ezen a felületen tudja feltüntetni.

Egy vásárláshoz egyszerre csak egy utalványt vagy kedvezményre feljogosító kuponkódot lehet felhasználni.

Az Üzemeltető a szálláshely lefoglalását biztosítja, de a szálláshely díjának megtérítése minden esetben a szálláshely szolgáltatónál történik.

Ezen az oldalon Ön módosítani tudja a megrendelését és tételt tud törölni a kosárból, a törlés gombra kattintással. Ha a kosarából nem kíván tételt törölni és mindent rendben talált, akkor a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva elkezdheti a megrendelés és fizetés folyamatát. Ha regisztrált már, akkor bejelentkezhet fiókjába, illetve regisztráció nélkül is vásárolhat a kért adatok megadásával az adatkezelési tájékoztató szerint.

A regisztráció azzal az előnnyel jár, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat letárolja a rendszer és a későbbi vásárlások alkalmával nem kell azokat megadni, további előny, hogy a kedvencek megjelölésével a vásárlói profilban a regisztráló elmentheti az őt érdeklő programokat, és értesítést kaphat az őt illet programokról, illetve az akciós pl. early bird és lasminute árakról és programleírásokról, amennyiben ezt szeretné.

Amennyiben nem regisztrált, akkor az oldalon kért kötelező adatok megadásával tudja folytatni a megrendelés folyamatát. Az itt megadott adatok kezelésére vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 8.) pontja és az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza. A rendelés áttekintése után választhat az ÁSZF 6.) pontja szerint részletezett fizetési módok közül. A rendelés véglegesítéséhez jelen ÁSZF elfogadása kötelező. Megrendelését a „Megrendelem” gombra való kattintással véglegesítheti. Amennyiben a rendeléshez kapcsolódó valamelyik kötelezően megadandó adat hiányzik az oldal részletes visszajelzést ad, kérjük kövesse az utasításokat. 

Abban az esetben, ha olyan programra jelentkezne, amely maximális létszámhoz kötött és az már a jelentkezés pillanatában betelt, várólistára kerülhet amennyiben ehhez hozzájárul. A várólistára kerüléssel egy férőhely felszabadulásakor automatikusan értesíti a részvételi lehetőségről. A felszabadult helyeket a várólistáról az tudja betölteni, aki a leggyorsabban megvásárolja a programot.

4.2 UTALVÁNYOK RENDELÉSÉNEK MENETE

A vásárlást Ön az https://apamegen.hu/ oldalon választható utalvány típusának kiválasztásával kezdeményezheti. Az „Ajándék utalvány” vagy „Hozzájárulás utalvány” részben kattintson a „Bővebb info” gombra, amely a választott utalvány részletes leírásához irányítja Önt. A „Megveszem” gomb kattintásával az oldal tetején megjelenik egy információs sáv, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a termék elhelyezésre került a virtuális kosarába. A „Kosár áttekintése” gombra kattintással vagy a fejlécben szereplő „Kosár” ikon kattintásával megjelenik a kosár tartalma, ahol ellenőrizheti kosarának tartalmát (kiválasztott utalvány megjelölése és a vételár). Ezen az oldalon Ön módosítani tudja a megrendelést és tételt tud törölni a kosárból, a törlés gombra kattintással. Ha a kosarából nem kíván tételt törölni és mindent rendben talált akkor a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva elkezdheti a megrendelés és fizetés folyamatát. Ha regisztrált már akkor bejelentkezhet fiókjába, illetve regisztráció nélkül is vásárolhat a kért adatok megadásával. Amennyiben nem regisztrált, akkor az oldalon kért kötelező adatok megadásával tudja folytatni a megrendelés folyamatát. Az itt megadott adatok kezelésére vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 8.) pontja és az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza. A rendelés áttekintése után választhat az ÁSZF 6.) pontja szerint részletezett fizetési módok közül. A rendelés véglegesítéséhez jelen ÁSZF elfogadása kötelező. Megrendelését a „Megrendelem” gombra való kattintással véglegesítheti. Amennyiben a rendeléshez kapcsolódó valamelyik kötelezően megadandó adat hiányzik az oldal részletes visszajelzést ad, kérjük kövesse az utasításokat. 

Utalványok megvásárálásakor nem használhatóak fel az ajánlási kóddal járó kedvezmények.

4.3 KÖNYV RENDELÉSÉNEK MENETE

A vásárlást Ön az https://apamegen.hu/ oldalon található könyv kiválasztásával kezdeményezheti. Az „Apa meg én sosem unatkozunk” részben kattintson a „Nézd meg a részleteket” gombra, amely a könyv részletes leírásához irányítja Önt. A „Megveszem” gomb kattintásával az oldal tetején megjelenik egy információs sáv, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a termék elhelyezésre került a virtuális kosarába. A „Kosár áttekintése” gombra kattintással vagy a fejlécben szereplő „Kosár” ikon kattintásával megjelenik a kosár tartalma, ahol ellenőrizheti kosarának tartalmát (kiválasztott könyv megjelölése, vételár, házhozszállítási költség). Ezen az oldalon Ön módosítani tudja a megrendelést és tételt tud törölni a kosárból, a törlés gombra kattintással. Ha a kosarából nem kíván tételt törölni és mindent rendben talált akkor a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva elkezdheti a megrendelés és fizetés folyamatát. Ha regisztrált már akkor bejelentkezhet fiókjába, illetve regisztráció nélkül is vásárolhat a kért adatok megadásával. Amennyiben nem regisztrált, akkor az oldalon kért kötelező adatok megadásával tudja folytatni a megrendelés folyamatát. Az itt megadott adatok kezelésére vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 8.) pontja és az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza. A rendelés áttekintése után választhat az ÁSZF 6.) pontja szerint részletezett fizetési módok közül. A rendelés véglegesítéséhez jelen ÁSZF elfogadása kötelező. Megrendelését a „Megrendelem” gombra való kattintással véglegesítheti. Amennyiben a rendeléshez kapcsolódó valamelyik kötelezően megadandó adat hiányzik az oldal részletes visszajelzést ad, kérjük kövesse az utasításokat. 

Amennyiben a választott fizetési mód alapján a program és/vagy az utalvány és/vagy könyv értéke megfizetésre került, üzemeltető az Ön részére egy visszaigazoló elektronikus levelet küld a megadott email címére, amely tartalmazza a programon való részvételi jogosultságról szóló visszaigazolást, utalvány esetében az utalvány egyedi sorszámát, amelyet az utalvány jogosultja felhasználhat az általa tetszőlegesen választott időpontban az ÁSZF 2.) pontja szerint, könyv esetén a megrendelt mennyiséget.

A könyvek megvásárálásakor nem használhatóak fel az ajánlási kóddal járó kedvezmények és utalványok sem.

5. A RENDELÉS DÍJÁNAK FIZETÉSI MÓDJA

5.1 A programra való jelentkezés során a program díja az ott feltüntetett részletekből tevődik össze. 

Amennyiben az ott feltüntetett díj a szállás és ellátás díját nem tartalmazza, akkor ezek az elemek külön fizetendők. A díj összetétele minden program esetében részletesen kerül meghatározásra, és ez felüntetésre kerül a részletes programleírásban. 

A programra történő jelentkezés során a fizetés módja az alábbi módokon lehetséges:

banki előre utalással: Amennyiben már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Kérjük, a közleményben mindenképp tüntesse fel a nevét és az email címét is az átutalás megjegyzés részénél.  

bankkártyával: Bankkártyás fizetés a Stripe- on – keresztül történik, a fizetés idejére tovább irányítjuk Önt a Stripe oldalára amely felületen keresztül lehetőség van Apple és Google Pay-jel is fizetni ezen szolgáltatók mindenkori szabályai szerint.

5.2 A megrendelt utalvány fizetésének módja az alábbi módokon lehetséges:

banki előre utalással: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Kérjük, a közleményben mindenképp tüntesse fel a nevét és az email címét is az átutalás megjegyzés részénél.  

bankkártyával: Bankkártyás fizetés a Stripe- on – keresztül történik, a fizetés idejére tovább irányítjuk Önt a Stripe oldalára amely felületen keresztül lehetőség van Apple és Google Pay-jel is fizetni ezen szolgáltatók mindenkori szabályai szerint.

5.3 Amennyiben Ön kosara programra történő jelentkezést és utalványt is tartalmaz, abban az esetben kizárólag az 5.2 pontban feltüntetett fizetési módok állnak rendelkezésre.

5.4 A megrendelt könyv fizetésének módja az alábbi módokon lehetséges: 

utánvétes fizetéssel: A házhozszállítást végző cég munkatársánál történik a fizetés készpénzes vagy bankkártyás kifizetési lehetőséggel.  

5.5 Amennyiben Ön kosara programra történő jelentkezést és/vagy utalványt és könyvet is tartalmaz, abban az esetben kizárólag az 5.4 pontban feltüntetett fizetési módok állnak rendelkezésre.

6. LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelést követően a vásárló a megrendelésről visszaigazolást kap. 

Amennyiben a részvételre jogosult az https://apamegen.hu/ honlapon meghirdetett eseményen nem tud részt venni, a részvételi szándékot visszavonhatja a jelen pont szerinti szabályok szerint.

Utalvány rendelése esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül.  A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján e-mailben ([email protected]) gyakorolhatja.

A részvételi szándék visszavonása minden esetben írásban történik úgy, hogy a vásárló, vagy a részvételre jogosult nagykorú [email protected] e-mail címen jelzi a lemondási szándékát szervezők felé.

Lemondási feltételek az esemény előtti 21. napig:

Az írásbeli megrendelést követően kiállított visszaigazolás alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 21. napig történő lemondás esetén a megrendelés során kifizetett díj visszatértésre kerül vásárló számára úgy, hogy a kifizetett díjból 20% adminisztrációs költség levonásra kerül vagy a vásárló választása szerint, a kifizetett díjjal egyenértékű utalványt  is kaphat, amit a későbbiekben szervezők által meghirdetett későbbi bármely további eseményeken használhat fel. Amennyiben a későbbiekben meghirdetett eseményre való jelentkezés során a vásárló az így kiállított utalványt esemény díjának, valamint az utalvány értéke különbözetének visszaigénylésére nem jogosult. Amennyiben az esemény költsége magasabb, mint a kiállított utalvány értéke, a vásárló az eseményre való jelentkezéskor az esemény költsége, valamint az utalvány különbözetének értékét megtéríteni köteles.

Lemondási feltételek az esemény előtti 14-20. nap között:

Az írásbeli megrendelést követően kiállított utalvány alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 14. nap és 20. nap között történő írásbeli visszavonása esetén a megrendelés során kifizetett regisztrációs díjrészlet levonásra kerül. Amennyiben a lemondás erre az időközre esik, a vásárló az összeg megtérítésére nem jogosult, de a kifizetett díjjal azonos értékű utalványt kap úgy, hogy a kifizetett díjból 20% adminisztrációs költség levonásra kerül.

Lemondási feltételek az esemény előtti 0-13 nap között:

Az írásbeli megrendelést követően kiállított utalvány alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 2. és 13. nap között történő írásbeli visszavonása esetén a megrendelés során kifizetett díjrészletet vagy teljes díjat nem téríti vissza Üzemeltető.

Az esemény előtti naptól, illetve ha az esemény napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a részvételre jogosult a vásárló nem jogosult a kifizetett díjai visszaigénylésére.

A már előzetesen lefoglalt de az esemény alatt igénybe nem vett szolgáltatások pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség, tekintet nélkül a lemondás időpontjára.

A speciális kondíciókhoz kötött eseményekre történő foglalás, a fentiektől eltérő, egyedi feltételek kerülhetnek kiszabásra. Szervező a túlfoglalás lehetőségét az egyes események kapcsán jelzi. Ahol ezt külön nem tünteti fel, ott nincsen erre lehetőség.

Szervező az események időpontjával, valamint a helyszínnel kapcsolatban a változtatás jogát fenntartja. Amennyiben az esemény időpontjával kapcsolatosan, valamint a helyszínnel kapcsolatban a Szervező a változtatás jogával él, a vásárló a választása szerint vagy a teljes összeg visszaigénylésére, vagy a kifizetett díjjal azonos értékű utalvány kiállítására jogosult, amelyet későbbi események során használhat fel. Amennyiben vásárló az utalványt eredetileg banki átutalással fizette, szervező az utalvány értékét banki átutalással téríti vissza.

Könyv rendelése esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül.  A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján e-mailben ([email protected]) gyakorolhatja. A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja, házhozszállítás esetén a futártól történő átvétel időpontja. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A termék(ek) vételárát és a szállítási költséget (illetőleg a vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget) csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

A megrendelt termékek hibája esetén a Felhasználó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései alapján kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Szolgáltatóval szemben. A kellékszavatossági igénye érvényesítése során a Felhasználó kérheti a hibás termék kicserélését.

7. PANASZOK INTÉZÉSE

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

8. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Az https://apamegen.hu/ honlapjának teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. 

Fogyasztói panaszügyintézés írásban, e-mailen ([email protected]) keresztül történik.

Feliratkozás értesítésre Nagyon szívesen szólunk, amint lesznek új időpontok a programhoz. Csak add meg az e-mail címed alább, és jelentkezünk a részletekkel!