3 napos
8 - 18 éves gyermekeknek
Bovec – Szlovénia

2024. nyarának slágerprogramja.
A szigetközi kenu túrák és az osztrák rafting küldetéseink után egy újabb, friss vízzel, zúgókkal és pisztrángokkal átitatott kaland. Canyoning- és rafting túra a Soca folyón, Szlovéniában. Ahol ügyességeteket, bátorságotokat, erőtöket, kitartásotokat, összetartásotokat és egymás iránti bizalmatokat csillogtathatjátok.

Péntektől vasárnapig meglátogatunk annyi vízesést, forrást, barlangot, szurdokot, amennyit csak tudunk. Közben Bovec, varázslatos gasztronómiai kínálatát is feltérképezzük.

CANYONING:
Sziklák, vízesések, medencék és farönkök között haladunk, hol ugrálva, hol kötélen ereszkedve, hol fenéken csúszva. Neoprén ruhákban, sisakokban, képzett vezetőkkel.

RAFTING:
6-8 személyes raftokban szeljük a vadregényes, kristálytiszta Soca folyó habjait. Hol hullámok tetején, hol a hideg habokban.

Rafting és canyoning kalandjaink mellett két látványos túrát is megejtünk a környéken. Ezek célállomásairól majd közösen döntünk a túra előtt, alatt.

Csak néhány a rengetegből:
Boka vízesés

Tolmin-szurdok

Nagy Kanyon (Velika Korita)

Egy kis ízelítő a canyoningból... :)

PROGRAM IDŐBEOSZTÁSA RÖVIDEN:
Péntek kora délutáni érkezés Bovecbe. (Találkozó 14:00) Kirándulás a környező paradicsomok egyikében.
Szombat délelőtt rafting, délután szurdok túra.
Vasárnap délelőtt canyoning. Vasárnap délután 2-kor hazaindulás.
Igény esetén csütörtök érkezést is tudunk biztosítani. Kérjük ezt a szándékotokat jelezzétek majd!

UTAZÁS:
Bovec Szlovénia és Olaszország határán fekszik, 560 km-re Budapesttől. Az ilyen távolai programjainkra közös autókat szoktunk szervezni, egy autóval 2 család érkezik. Ezzel segítve a hosszú út monotonitásának csökkentését, a gazdaságosságot, a környezet megóvását és az ismerkedést. Az autóbeosztásokat közösen megszervezzük majd.

SZÁLLÁS:
Bovec központjában, egymástól pár perces gyalogtávolságban szállunk majd meg. Minden családnak külön apartmant biztosítunk. Az étkezéseink, főzéseink közösen történnek majd.

ÁRAK, KÖLTSÉGEK:
Az adatlapon feltüntetett ár 1 apuka és 1 (12 éves kor alatti) gyermekre vonatkozik
12 évesnél nagyobb gyermekkel a részvételi díj 15.000 Ft-tal magasabb
Több gyermek esetén a további gyermekek részvételi díja:
- 12 éves korig: 65.000 Ft
- 12 év felett: 78.000 Ft
A részvételi díj nem tartalmazza az étkezések költségeit, az egyes helyeken felmerülő belépőjegyek árát és a kötelező extrémsport biztosítás díját (1500 ft/nap).

KEDVEZMÉNYEK

Ha többen jelentkeztek egyszerre, csoportos kedvezményt tudunk biztosítani. Ennek mértéke attól függ, hogy hányan jönnétek. Egyedi árakért írjatok az [email protected] email címre.

jelentkezés

Regisztrációs díj: 60 000 Ft

Program díj: 70 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: 75 000 Ft

Összesen: 205 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Sportok

Ügyességi feladatok

Vizi programok

hol fogunk lakni?

Bovec – Szlovénia

Bovec utcakép

Bovec (térkép)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Bovec

hasznos tudnivalók

Étkezés

Pénteki vacsorát közös főzéssel fogyasztjuk el. A szombati és vasárnapi ebéd, illetve a szombati vacsora közösen kiválasztott, előre megrendelt menüételekből áll majd. A reggeliről minden család saját maga kell, hogy gondoskodjon. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

A túravezetők létszáma, mindig a csoportlétszámhoz igazodik (6-8 utasonként minimum 1 túravezető/tréner kíséri a csapatot. -A túrán a túravezetők a 6-8 személyes hajókban utasokkal eveznek. -A Túravezetők mind képzett, vizsgával rendelkező szakemberek. -A program kezdetén túravezetőnk 30-40 perces részletes eligazítást tart a résztvevőknek, kiemelten azok számára, akik még nem vettek részt vadvízi evezésen. -Vadvízi túrán az utasaink által használt felszerelések jól karbantartottak. -A túra ár tartalmazza (a kötelező felszerelések mellett – sisak, mentőmellény) a fertőtlenített, karbantartott neoprén ruhát és cipőt. A ruhákat méret alapján előre beosztjuk, hogy minél gördülékenyebben történjen a ruhák felvétele a túrák előtt. A délutáni kirándulásokhoz túrabakancs, naptej, sapka ajánlott. A Canyoning programhoz szükséges felszereléseket szintén biztosítjuk.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A programon résztvevőknek kötelező extrémsport biztosítást kötniük, így nyugodtan élvezhetitek gyermeketekkel az együtt töltött minőségi időt.

Ehhez szeretettel javasoljuk partnerünket, az EUB Biztosító Zrt.-t, ahol az alábbi linkre kattintva tudtok biztosítást kötni:
EUB Zrt. utasbiztosítás

A biztosítások közül az "extrém sportolás" kategóriát jelöljétek meg, és az igényfelmérő lap kitöltése után válasszatok a felajánlott biztosítási termékek közül.

Ha bármilyen problémátok akadna a folyamat során, akkor keressétek Zombory Zsuzsát az alábbi elérhetőségeken, szívesen segít nektek: 06-70-361-9582 vagy [email protected]

EUB utasbiztosítás

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program regisztrációs díjának befizetésével lesz végleges. A program díjat és szállásköltséget 1 hónappal a program előtt gyűjtjük össze. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. A részvételi szándék visszavonása minden esetben írásban történik úgy, hogy a vásárló, vagy a részvételre jogosult nagykorú [email protected] e-mail címen jelzi a lemondási szándékát szervezők felé. Lemondási feltételek az esemény előtti 21. napig: Az írásbeli megrendelést követően kiállított visszaigazolás alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 21. napig történő lemondás esetén a megrendelés során kifizetett díj visszatértésre kerül vásárló számára úgy, hogy a kifizetett díjból 20% adminisztrációs költség levonásra kerül vagy a vásárló választása szerint, a kifizetett díjjal egyenértékű utalványt is kaphat, amit a későbbiekben szervezők által meghirdetett későbbi bármely további eseményeken használhat fel. Amennyiben a későbbiekben meghirdetett eseményre való jelentkezés során a vásárló az így kiállított utalványt esemény díjának, valamint az utalvány értéke különbözetének visszaigénylésére nem jogosult. Amennyiben az esemény költsége magasabb, mint a kiállított utalvány értéke, a vásárló az eseményre való jelentkezéskor az esemény költsége, valamint az utalvány különbözetének értékét megtéríteni köteles. Lemondási feltételek az esemény előtti 14-20. nap között: Az írásbeli megrendelést követően kiállított utalvány alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 14. nap és 20. nap között történő írásbeli visszavonása esetén a megrendelés során kifizetett regisztrációs díjrészlet levonásra kerül. Amennyiben a lemondás erre az időközre esik, a vásárló az összeg megtérítésére nem jogosult, de a kifizetett díjjal azonos értékű utalványt kap úgy, hogy a kifizetett díjból 20% adminisztrációs költség levonásra kerül. Lemondási feltételek az esemény előtti 0-13 nap között: Az írásbeli megrendelést követően kiállított utalvány alapján történő részvételi szándék az esemény előtti 2. és 13. nap között történő írásbeli visszavonása esetén a megrendelés során kifizetett díjrészletet vagy teljes díjat nem téríti vissza Üzemeltető. Az esemény előtti naptól, illetve ha az esemény napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a részvételre jogosult a vásárló nem jogosult a kifizetett díjai visszaigénylésére. A már előzetesen lefoglalt de az esemény alatt igénybe nem vett szolgáltatások pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség, tekintet nélkül a lemondás időpontjára. A speciális kondíciókhoz kötött eseményekre történő foglalás, a fentiektől eltérő, egyedi feltételek kerülhetnek kiszabásra. Szervező a túlfoglalás lehetőségét az egyes események kapcsán jelzi. Ahol ezt külön nem tünteti fel, ott nincsen erre lehetőség. Szervező az események időpontjával, valamint a helyszínnel kapcsolatban a változtatás jogát fenntartja. Amennyiben az esemény időpontjával kapcsolatosan, valamint a helyszínnel kapcsolatban a Szervező a változtatás jogával él, a vásárló a választása szerint vagy a teljes összeg visszaigénylésére, vagy a kifizetett díjjal azonos értékű utalvány kiállítására jogosult, amelyet későbbi események során használhat fel. Amennyiben vásárló az utalványt eredetileg banki átutalással fizette, szervező az utalvány értékét banki átutalással téríti vissza.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Canyoning és rafting – Szlovénia – Soca folyó – 2024.” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra