2 napos
5 - 14 éves gyermekeknek
Alsópetény – Cser tó

Horgászunk apával. Megbújunk és őzeket lesünk. Felreppen egy fácán. Megismerjük az erdő hangjait.

Mámorító, izgalmas, közös kalandok vízparton és erdőben. 2 nap vadregényes tájakon, tóparton és sátrakban. Lobog a tábortűz, szalonna zsírján serceg a hagyma. A háttérben vadászkutya csahol.

Megtanulunk cserkelni, kiülni, horgot kötni, csalizni, megbújni, kifogni, gyűrűzni, fenekezni, úszózni, hajtani, nyomolvasni.

Meglessük az erdő titkait. Olyan dolgok mellett állunk meg, ami mellett az emberek többsége elsétál a kirándulások során. Észrevesszük, hol ment át az éjjel egy őzsuta a gidájával, hol dörgölőzik a vaddisznó, hol dörzsölte előző évben az agancsát a szarvasbika. Vagy éppen hová rejtik el a kismadarak a téli tartalék táplálékot. Hogyan kapcsolódnak egymáshoz a fák, hogy segíti egyik fafaj a másikat, hogy erdő maradjon az erdő. Ismerkedünk a vadászok és erdészek munkájával.


Kiemelünk néhány süllőt. Horgászversenyen kapkodjuk a sneciket. Megismerjük a tavaink halait és jónéhány horgász technikát elsajátítunk. Meghúzzuk a harcsa bajuszát, szürkületkor csukákat kergetünk.

Énekes madarakat hallgatunk és gyűrűzünk. Baglyok huhogását utánozzuk. Távcsövön kémleljük a ragadozó madarakat és a griffmadárnak adjuk fél combunkat.


Amikor mindent teljesítettünk, körbeüljük a tábortüzet, barátkozunk, nevetünk és beszélgetünk...

Cser-tó, Alsópetény, Nógrád megye.

Sátoros apa+én program, a boldogság, vidámság és játékok szerelmeseinek.

Ki kapott kedvet hozzá? Görbüljön!

KEDVEZMÉNYEK

Ha többen jelentkeztek egyszerre, csoportos kedvezményt tudunk biztosítani. Ennek mértéke attól függ, hogy hányan jönnétek. Egyedi árakért írjatok az [email protected] email címre.

jelentkezés

Regisztrációs díj: 60 000 Ft

Program díj: 45 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: 29 000 Ft

Összesen: 134 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

4 szabad hely

12 szabad hely

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Halat sütünk tábortűzön

Sportok

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

Tutajt építünk és csónakázunk a Dunán

hol fogunk lakni?

Alsópetény – Cser tó

2617 Alsópetény, Cser-Tó (térkép)

https://www.csertoalsopeteny.hu/

hasznos tudnivalók

Étkezés

Szombati ebédet, vacsorát és vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horgász – Vadász – Madarász 2024.” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra