Apa+én

Vissza a vadonba

Az Apa+én 1 NAPOS küldetése.

Hosszú sorokban jöttek. Valahova el kellett előlük rejteni az ereklyéket. Azóta 200 év telt el. Sokan keresték már, de nem jártak sikerrel. Sűrű erdő, sebes folyó és sziklák susogják a titkot. 1 napunk van, hogy megtaláljuk. Minden év 292. napján válik csak láthatóvá a bejárat. Összesen 24 órára!

A Pilisi dombok és a Duna között élő Plisidák elásták kincseiket, nehogy idegen kézbe kerüljenek. A kincshez vezető térképet, a szél és az árvízek miszlikre szaggatták. A jóslat szerint a térképdarabok minden évben egy napon válnak láthatóvá. Csak olyan kalandorok képesek megtalálni, akik kiállják a próbatételeket. A Célzás, Bátorság, Ügyesség, Furfang és Szeretet próbáit!

Egy túrázással, vidámsággal, sárguló lombokkal és sok napsütéssel átitatott expedíció Szentendrén, a Visszaavadonba.hu teritoriumán. Jeleket olvasunk, nyomokat követünk, indákon ugrálunk, célba lövünk. Felkutatjuk a Boszorkányfát, megszerezzük a térkép darabjait és felfalunk rengeteg kenyérlángost. :)
4 - 10 éves gyermekeknek
Vissza a vadonba, Szentendre

jelentkezés

A program részvételi díja: 39 000 Ft

Szállás és ellátás:
A helyszínen fizetendő
Ft

Összesen: 39 000 Ft

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.

Sajnos elfogytak a helyek.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Kézműves

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

Ügyességi feladatok

hol fogunk lakni?

Vissza a vadonba, Szentendre

Szentendre, Szentlászlói út 158, 2000 (térkép)

http://visszaavadonba.hu/

hasznos tudnivalók

Étkezés

Kenyérlángos sütés grillen és gyümölcsök. Meg amit partra vet a víz :)

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Vissza a vadonba termékről 1 értékelés

  1. Élveztem, hogy most nem nekem kellett utána mennem a dolgoknak, majd megvalósítanom, levezényelnem azokat. Kikapcsolódást nyújtott számomra, hogy “csak” úgymond részt vehettem a szórakoztató programokon. Ezzel egy kis felelősség is lekerült a vállaimról. Önfeledten játszhattam a fiammal. Háttérbe szorult a telefonom meg a többi hétköznapi mumus!

    Kincskereső

Mondd el a véleményed

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre, 1 napra)

Bármelyik 2020-as eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 39.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egynapos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra