Apa+én

Via ferrátázunk – 1 napos program

Karabinerek, kötelek, beülők és színes sisakok pöttyözik tele a reggelt. A szurdokba lassan beszűrődnek a kelő nap sugarai. Mint támogató erő hasítják át az árnyakat. Valahol a sűrű mélyén rigópár énekel, észrevették a közeledő mászó-csapatot. Apák és gyermekeik megállnak és felfelé figyelnek. Égbeszökő, hatalmas fehér arcként néz le rájuk a sziklafal.

MEGINT EGY BAKANCSLISTÁS APA+ÉN KÜLDETÉS! Valami új, adrenalinnal töltött, életre szóló közös élmény. Nem kell más hozzá mint minimum 135 cm magasság és betöltött 9 év. :) Kalandokkal teli, sportos, hétvége tinédzser gyermekeknek és örökifjú apukáiknak.

Minden felszerelést és tapasztalt, szakértő vezetőket biztosítunk. Ti csak a komfortzónátokat hozzátok!

VIA FERRATA=VASALT ÚT. Olyan hegyi, sziklákon, párkányokon, mohás köveken, természetes lépcsőkön kialakított útvonal, ahol fémkábelek, hidak, létrák könnyítik meg a haladásotokat speciális eszközök segítségével, így különösebb felkészülés nélkül is belekóstolhattok ebbe az izgalmas világba.

Ha szeretnétek egy különleges, természetközeli mozgásformát kipróbálni, ami igénybe veszi testetek szinte minden porcikáját, izgalmas, mégis nagyon szórakoztató, ráadásul mindezt biztonságos és szakemberekkel biztosított keretek között, akkor a bakonyi Apa+én via ferratazunk programot nektek találták ki.

CSESZNEK - szombat délelőtt a vár körüli ormokat hódítjuk meg. 2013-ban itt építették ki Magyarország legelső via ferrata pályáit, a Kőmosó szurdokban.

CUHA VÖLGY - szombat délután a Bakony egyik legnépszerűbb túra célpontjának lélegzetelállító szépségeiben gyönyörködhetünk. Szurdokok, sziklák patakok között.

Biztonságos? Mindkét helyszínen gyerekeknek, családoknak és profiknak külön külön kialakított pályák várnak. 5 fős túravezető csapat segíti majd küldetésünket.

A program regisztrációs díja 40.000 Ft. Jelentkezésetek ennek befizetésével válik véglegessé.

A program díja 50.000 Ft. A program időpontja előtt egy héttel kerül kiszámlázásra.

1 napos
9 - 18 éves gyermekeknek
Cseszneki Vár

jelentkezés

Regisztrációs díj: 40 000 Ft

Program díj: 50 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: Ft

Összesen: 90 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

hol fogunk lakni?

Cseszneki Vár

A via Ferrata parkot a Vár út 81. szám alatt találod. Cím: Csesznek, Vár út 81, 8419 (térkép)

hasznos tudnivalók

Étkezés

Ebédünket a Csesznek közelében egy csodálatos étteremben költjük majd el. Menü formájában. A túrára javasolt kulacsot és az energiaszintet segítő elemózsiát is pakolnotok.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Via ferrátázunk – 1 napos program” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra