Apa+én

Elmarad – Ünnepi hangulatban

A Mikulás Manóinak megint nyoma veszett! Nem kerül majd semmi a csizmánkba?! :(

Kutassuk fel őket, hogy visszajuthassanak Lappföldre! Közben segítsünk is nekik! Süssünk mézeskalácsot, hogy legyen majd elég! Készítsünk adventi koszorút, hogy beragyoghassa az Ünnepeket! Kihívások, kutatás, Mikulás levele és Jégkirálynő fogsága. Kell ennél több izgalom a szeretetteljes december előtt?
Apukák! Halszálka, parketta, vízesés vagy spirál hajfonásban vagytok erősebbek? Itt ezt is megmutathatjátok.

Mindannyian tudunk biciklizni, túrázni, bunkert építeni a gyerekeinkkel, de az igazi kihívás ezen a hétvégén történik. :) Mi máig nem értjük, hogy mézből, lisztből, vaníliás cukorból és tojásból, hogyan lesz ilyen finom sütemény. Az meg maga a csoda, hogy az Édesanyák hogyan tudnak úgy hajat fonni, hogy nem lesz pukli a kislányok feje tetején.

A hétvégét nem csak lányos apukáknak ajánljuk.

2 napos
4 - 10 éves gyermekeknek
MTA üdülő, Mátrafüred

jelentkezés

A program részvételi díja: 52 000 Ft

Szállás és ellátás:
A helyszínen fizetendő
22 000 Ft

Összesen: 74 000 Ft

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Kézműves

Tésztagyúrás, sütés

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

Ügyességi feladatok

Wellness

hol fogunk lakni?

MTA üdülő, Mátrafüred

3232 Mátrafüred, Akadémia u. 1-3. (térkép)

https://udulo.mta.hu/uduloink/matrafuredi-akademiai-udulo-es-malom-fogado

hasznos tudnivalók

Étkezés

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Elmarad – Ünnepi hangulatban termékről 3 értékelés

  1. A Mátra mindig jó hely egy kis elvonulásra, és kiszakadásra a hétköznapokból. Jó volt együtt lenni, és csak a gyerekre meg magamra figyelni. Jók a trénerek és a feladatok is.

    Apuka

  2. Nagyon szerettem, hogy mindenki kedves volt a másikkal, hogy annyira jó volt a szervezés, hogy tényleg csak annyi feladatunk volt, hogy jól érezzük magunkat — minden terhet levettetek a vállunkról. Nagyon tetszett a hétvége ritmusa, sok mindent csináltunk, de nem volt tömény, mindig volt egy kis idő a szusszanásra. Nagyon élveztem, hogy kettesben lehetek a lányommal, utoljára ilyen 3 éve volt, amikor a húga született, ezért is volt különös élmény mindkettőnknek. A program és a trénerek is szuperek voltak, tényleg minden percét élveztük.

    Mikulás manói – 2018

  3. Ezen a hétvégén valóban csak a gyerekre tudtam összpontosítani, mindent együtt csináltunk. Nem volt meg az a “kiskapu” hogy bármikor le tudjam passzolni anyának!:)

    Apu

Mondd el a véleményed

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre, 1 napra)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 50.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egynapos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra