Apa+én

Quad motorral a Bihari-rengetegben (Erdély)

Románia, Erdély, Bihari-havasok. Vad természet, szikrázó napsütés, kristálytiszta levegő, varázslatos, felhőkarcoló fenyvesek. Festői szépségű táj. Az óriási hegyek nem csak télen, hanem tavasztól egészen késő őszig gyönyörű látványt nyújtanak A nagysikerű hószánas erdélyi hétvégénket most egy még látványosabb, még izgalmasabb program követi. Apa meg én négy kerekű motorral túrázunk gázlókon, hágókon, erdőkön és réteken keresztül. Apának bakancslistás, gyereknek gumicsizma-listás

Ez most egy kicsit más élmény lesz. :D Garantáltan olyan, amiről gyermekeink mesélnek majd az unokáiknak és ahova Apa talán jobban vágyik mint a csimoták.

Ezt a programot nagyon kedves barátainkkal, a Survive All csapatával közösen tartjuk. Tapasztalt hegyi túravezetők irányításával és felszerelésével, nagy adag izgalom, mégis biztonságos, teljesen kezdők és gyermekek számára is.

Kalandunk a román magyar határtól mindössze 80 km-re található Bihari hegyek fennsíkjain, 1100-1800 méter magasságban zajlik. Ez a környék az egész Kárpát-medence egyik kuriózuma. (Stana de Vale, Biharfüred)

Programról röviden:
Péntek délutáni indulással, autóval, végig autópályán nagyjából 5 óra alatt közelíthető meg a központi "táborunk". Péntek este vacsorával, elő-taktikai-értekezlettel, nyári élménybeszámolókkal, felkészülés a szombati túrára.
Szombaton meghódítjuk a hegyeket, hosszú-hosszú vadregényes utakon. Ebéd az erdei pásztor kunyhókban. Csúcstámadások és némi meglepetés az éjszakában.
Vasárnap újra felpörgetjük a motorokat és belevetjük magunkat a csodálatos rengetegbe. Hazaérkezés vasárnap estére.

FONTOS
Garantált biztosítékot nyújtunk Számotokra! Amennyiben a járványügyi intézkedések miatt nem lehetséges a kiutazás a motorosszán túra helyszínére, vagy hatóságilag igazolt pozitív tesztet mutat fel a résztvevő, a befizetett összeget teljes mértékben visszatérítjük, vagy más időpontot ajánlunk fel. A program díja a regisztrációs összeg (25.000 ft) felett, 895€/család. A díj tartalmazza a szállást, teljes ellátást, túravezetést, minden programot és utasbiztosítást is.

8 - 18 éves gyermekeknek
Hotel Iadolina

jelentkezés

A program részvételi díja: 25 000 Ft

Szállás és ellátás:
A helyszínen fizetendő
350 000 Ft

Összesen: 375 000 Ft

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program teljes árát kérjük 2022. augusztus 20-ig befizetni.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Sportok

Ügyességi feladatok

hol fogunk lakni?

Hotel Iadolina

Stana de Vale, 417100 Biharfüred, Románia (térkép)

https://bit.ly/3B0CbxE

hasznos tudnivalók

Étkezés

A pénteki ebédet, vacsorát, szombati teljes ellátást illetve vasárnapi reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étkezések, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvége díja tartalmaz utasbiztosítást az összes résztvevő számára. A biztosításokat a szervezők előre megkötik a jelentkezők részére. A szükséges adatokat utazás előtt e-mailben bekérjük a jelentkezőktől. A járműveket mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden a quadban okozott kár, illetve a helyreállítás teljes anyagi költsége a bérlőt terheli és a helyszínen köteles megfizetni a szervezőknek.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

A 3 napos program ára 895 € +regisztráció díj egy család részére. Az apa+én oldalon történő jelentkezéskor 25.000 ft regisztrációs díjat kérünk tőletek. Majd a jelentkezés után 30 napon belül, legkésőbb augusztus 20-ig kérjük befizetni a túra további díját. Ehhez külön díjbekérőt küld a partnerünk a Survive All csapata. Ha a megrendelő nem teljesíti fizetési kötelezettségét, vagy lemondja a programot 14 naptári nappal a program kezdete előtt a rendezőket a részvételi díj 80%-a illeti meg. Ha Megrendelő a program teljesítése előtt 7 naptári napon belül mondja le a programot, köteles a Szolgáltató részére a teljes megbízási díj 100%-át megfizetni. Abban az esetben, ha vis major történik, vagy a szervezők úgy ítélik meg, hogy a program lebonyolításához nem megfelelőek a feltételek vagy a létszám nem éri el a minimális létszámot a programot a szervező lemondhatja. Ebben az esetben a szervező új időpontot ajánlhat fel, vagy a befizetett részvételi díjat a megrendelőnek visszafizeti. Garantált biztosítékot is nyújtunk Számodra! Amennyiben a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt nem lehetséges a kiutazás a quad túra helyszínére, vagy hatóságilag igazolt pozítív tesztet mutat fel a résztvevő a befizetett összeget teljes mértékben visszatérítjük, vagy más időpontot ajánlunk fel.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Quad motorral a Bihari-rengetegben (Erdély)” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre, 1 napra)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 50.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egynapos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra