Apa+én

Bakonyi betyárok kincse

Egyszer volt, hol nem volt, az üveghegy lábánál. Ezeréves tölgy alatt, majd két évszázada pihen a Bakonyi Betyárok Kincse. Rablók, haramiák, lókötők, zsiványok. Sobri Jóska, Angyal Bandi és Zöld Marci. Bakony sűrű erdejeit bújták és a környék csárdáiban ették a betyárfogót. A gazdagoktól kobozták el vagyonukat, és osztották szét a szegény emberek között. Vagy elrejtették nehéz időkre...

Sobri Jóska legendás kincséről évtizedek óta suttognak. Annyit írt a cellája falára, “...tyúkgyerekek...” Az Úr 2023.évében, egy csárda rejtett pincéjében, megsárgult papíron, egy titokzatos üzenetet találtak...

Tartsatok velünk ezen a vadregényes hétvégén, ahol mindenki Oroszlán Palivá, Savanyó Jóskává, Rúzsa Sándorrá válhat! Karikás ostorokat, fokosokat a kézbe, pénzes tarisznyákat az ővre és indulás az ősz legizgalmasabb küldetésére.

Átkutatjuk az avaros őszi erdő rejtett bugyrait, gombát szedünk, fára mászunk, titkok után kutatunk. Saját készítésű fegyvereinkkel dacolunk minden veszéllyel. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a bújócskát, a bunkerépítést, az erdőket, patakokat, barlangokat, tábortüzet és a bajtársakat.

A program regisztrációs díja 40.000 Ft. Jelentkezésetek ennek befizetésével válik véglegessé.

A program díja 40.000 Ft. A program időpontja előtt egy hónappal kerül kiszámlázásra.

A szállás/étkezés díja 56.000 Ft. Helyszínen a szálláshelynek fizetendő.

2 napos
5 - 14 éves gyermekeknek
Bakony Hotel, Bakonybél

jelentkezés

Regisztrációs díj: 40 000 Ft

Program díj: 40 000 Ft

Szállás és ellátás költsége: 56 000 Ft

Összesen: 136 000 Ft

A Regisztrációs díj a programra jelentkezéssel kerül kiszámlázásra. A jelentkezésetek annak befizetésével válik hivatalossá.
A Program díj legkésőbb az esemény előtt 30 nappal kerül kiszámlázásra.
A Szállás és ellátás díját a program típusától függően vagy a helyszínen a szálláshelynek kell fizetni, vagy a Program díjával együtt kerül kiszámlázásra.

A megjelenített árak 1 szülő+1 gyermek jelentkezésére vonatkoznak.

1 szabad hely

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Kézműves

Sportok

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

hol fogunk lakni?

Bakony Hotel, Bakonybél

8427 Bakonybél, Fürdő utca 57. (térkép)

https://bakonyhotel.hu/

hasznos tudnivalók

Étkezés

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezéseteket a részvételi díj befizetése után tekintjük véglegesnek. A részvételi díj tartalmazza többek a képzett trénerek vezetői díját. A programcsomag árának befizetése 30 nappal a program időpontja előtt esedékes, kiküldött számla ellenében. A programcsomag tartalmazza a felszerelések, bérelt eszközök, programszervezés, ajándéktárgyak díját. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belüli lemondás esetén a részvételi díjat sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bakonyi betyárok kincse” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 75.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egy és több napos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Az utalvány a teljes programköltséget fedezi. Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra