Apa+én

Apa+mi túlélő túrán a Börzsönyben

Tudtad, hogy a Börzsöny sűrű erdeje rejti az ősi Pitlágon birodalom kincsét?
Egy igazi túlélő túrára hívunk titeket! Nyomkeresés, vadcsapások, indák, sziklák, források. Élő vadon, ahol a zsebkés, kulacs, hálózsák, iránytű és fejlámpa a legfontosabb kellékeink. Este szabad ég alatt, az általunk készített bivakszálláson alszunk.
Egy igazi kaland, kéktúra útvonalakat érintve, kincskereséssel fűszerezve a vadonban.

A Pitlágon birodalom virágkorát valamikor Krisztus előtt 3000 körül élte. Fővárosa Fater Nagy-Inóc környékén lehetett. Pitlág király uralma alatt felbecsülhetetlen mennyiségű drágakő és aranytárgyak halmozódtak fel. A város kapuit 12 élő oroszlán védte. De egyszercsak morogni kezdett a föld. A király sámánjai, tudták mi következik. Javasolták a királynak, hogy minden kincsét rejtse el és meneküljön népével. De már nem igazán maradt idő semmire... Szekérkaravánokon hagyta el a nép a várost. Csak a király maradt ott és a 12 oroszlán. Egy térképrészlet most segíthet nekünk eljutni a kincshez...!
Akadálypályákkal tarkított, kétnapos erdei túrázás Magyarország legszebb erdejében. Ahol harmatcseppek oltják szomjunkat és a csillagos ég lesz a paplanunk.
Megtanulunk "semmivel" tüzet gyújtani, bivak tábort építeni, mókusokat egy kézzel elkapni és csak csalánból iszunk teát. :D
Az Apa+Mi programokra minden apuka tetszőleges számú gyermeket hozhat. A programnál jelzett díj egy apukára és egy gyermekre vonatkozik, minden további gyermek 5.000 Ft további költséget jelent.

FONTOS: Ez a program egy erdei expedíció, ahol végig a szabadban leszünk, ott is alszunk hálózsákokban. Fürdési lehetőség csak a vízparton lesz és a napi betevőnket is magunknak kell elkészítenünk. (alapanyagokat mi biztosítunk) Profi képzett szakemberek lesznek a vezetők ezen a programon is, akik minden helyzetre fel lesznek készülve.

6 - 14 éves gyermekeknek
Börzsöny sűrű erdeje

jelentkezés

A program részvételi díja: 65 000 Ft

Szállás és ellátás:
A helyszínen fizetendő
Ft

Összesen: 65 000 Ft

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Jelenleg nincsen kitűzött dátumunk erre a programra.

mit fogunk csinálni?

Erdei programok

Túrázás és nyomkeresés az erdőben

Ügyességi feladatok

hol fogunk lakni?

Börzsöny sűrű erdeje

Nógrád, 2642 (térkép)

hasznos tudnivalók

Étkezés

Azt eszünk, amit fogunk, gyűjtünk, találunk és amit az erdő ad. Források oltják szomjunk és erdei szeder lesz a desszert. A közös esti főzéshez minden alapanyagot biztosítunk. Minden más bizonytalan, mint a kutya vacsorája. :D

Felszerelés

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, hálózsák, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Viselkedési kódex

Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.

Integrációs tudnivalók

Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Biztosítás

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Egészségügyi tudnivalók

Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.

Fizetési és lemondási feltételek

Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

beszámolók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa+mi túlélő túrán a Börzsönyben” értékelése elsőként

Apa+én ajándékba

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Napos utalvány (2 főre, 1 napra)

Bármelyik eseményünkre felhasználható. Az egynapos programok esetén fedezi a teljes díjat. 2 napos programok esetén 50.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a teljes díjból egy édesapa és gyermeke részére. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül használható fel.

Egynapos programokra használható fel
Egy édesapa és gyermeke részére
Egy éven belül beváltható bármelyik programra
Többnapos program fizetésénél is felhasználhatod

Ajándékutalvány (2 főre, 2 napra)

Lepj meg egy apukát és gyermekét kalandokkal és kötődéssel! Fedezd a teljes részvételi díjukat! Így az édesapa és gyermeke gyűjthetik az élményeket, megismerhetnek új barátokat, teljesíthetnek közös küldetéseket és felhőtlenül szórakozhatnak. Minőségi időt tölthetnek el közösen, kettesben.

Egy teljes több napos programra szól
Egy édesapa és egy gyermek részére
Egy éven belül beváltható bármely belföldi programra