Gyakran ismételt kérdések

Hol találom meg a hétvégéiteket?

Az apamegen.hu weboldal nyitó oldalán, vagy a Programok fülre kattintva találod meg az aktuális hétvégéinket.

Honnan tudhatom, hogy van-e még hely egy hétvégére?

A kiválasztott hétvégére kattintva a jobb oldali boxban a „Szabad helyek száma” után található szám mutatja, hogy hány szülő-gyermek páros tud még jelentkezni az adott hétvégére.

0 a szabad helyek száma annál a hétvégénél, amire szeretnék jelentkezni. Mit tegyek?

Ez azt jelenti, hogy ez a hétvégénk betelt már. De mivel előfordulnak lemondások, lebetegedések, írj egy e-mailt nekünk az info@apaepito.hu e-mail címre és felveszünk a várakozási listára. Amennyiben felszabadul egy hely (és nincs más előtted a listán), értesíteni fogunk.

Hogyan tudok jelentkezni egy hétvégére?

A kiválasztott hétvége aloldalán a Jelentkezem gombra kattintva a program bekerül a kosaradba. Az oldal tetején található kosár ikonra kattintva tudod átnézni, hogy milyen programokat tartalmaz a kosarad. Innen a Tovább a fizetéshez gombbal jutsz a következő oldalra, ahol megadhatod az adataidat és végül kiválaszthatod a fizetési módot is. Ha megtörtént a fizetés, egy visszaigazoló e-mailben értesítünk a sikeres jelentkezésről.

Milyen fizetési lehetőségek vannak a weboldalon?

A hétvégék árát, valamint az Ajándékutalványokat és a Hozzájárulási utalványokat is bankkártyával (az OTP SimplePay rendszerén keresztül), vagy banki átutalással tudod kiegyenlíteni.

Mire jó az Ajándékutalvány?

Ha ajándékozni szeretnél Apa+én hétvégét, vagy még nem tudod, hogy melyik konkrét hétvégére szeretnél eljönni, akkor vehetsz Ajándékutalványt, mely egy Apuka/Anyuka és gyermeke részére a hétvégék minden költségét fedezi.

Mire és meddig használható fel az Ajándékutalvány?

Bármely, az oldalon meghirdetett hétvégére felhasználható, a kiállítástól számított egy éven belül.

Mire jó a Hozzájárulási utalvány?

A Hozzájárulási utalvány olyan, mint egy kedvezménykártya. Ajándékba adhatod valakinek, aki később fel tudja azt használni: az utalvány értékével csökkentett összeget kell csak kifizetnie a hétvégére.

Egy hétvégére több Hozzájárulási utalvány is felhasználható?

Igen. Ebben az esetben először írd be az első utalvány kódját az "utalvány beváltása" mezőbe, majd kattints a Beváltom gombra, majd ismételd meg ezt a műveletet a többi utalvánnyal is. Ezután a fizetés oldalon, a Rendelésed áttekintése résznél fogod látni, hogy mely utalványok kerületk beváltásra.

Hogy kapom meg az Ajándékutalványt/Hozzájárulási utalványt?

Mindkét esetben egy egyedi sorszámmal ellátott pdf formátumú utalványt küldünk el az e-mail címedre.

Van Ajándékutalványom/Hozzájárulási utalványom. Hogyan tudom beváltani?

Válaszd ki a weboldalunkon a hétvégét, amin szeretnél részt venni, és kattints a Jelentkezem gombra, ekkor a hétvége bekerül a kosaradba. A kosár ikonra kattintva megtalálod a hétvégét amire jelentkeztél, és alatta találod az „Utalvány beváltása” mezőt. Ide tudod beírni az utalványon található kódot, majd a kattints a Beváltom gombra. A Tovább a fizetéshez gombbal eljutsz a fizetési oldalra, ahol a kedvezménnyel csökkentett árat fogod látni.

A kétnapos programok mikor kezdődnek és mikor érnek véget?

A hétvégék szombat reggel 9 órakor kezdődnek a helyszínen, és másnap, vasárnap ebéd után fejeződik be a program.

Hogy jutunk el a hétvége helyszínére? Mindenki saját autóval megy?

A leutazássl kapcsolatban törekszünk arra, hogy két család egy kocsival jöjjön. Ennek két fő célja van:

- Az egyik, hogy kevesebb kocsi kevesebb kár a környezetnek. Szeretnénk tenni a környezetváltozás ellen, ha csak ennyivel is tudunk, már az is soknak számít. (nem mellesleg költséghatékonyabb is)

- A másik pedig, hogy csodálatosnak tartjuk, ha leutazás közben már elindul az ismerkedés, beszélgetés.

A hétvégék előtt 2 héttel a jelentkezőknek elküldjük egymás címét és elérhetőségét, hogy össze tudjanak beszélni a közös leutazással kapcsolatban.

Csokoládéval honorálunk minden olyan autót, amivel minimum négyen érkeznek. :)

Egy apuka/anyuka jöhet több gyerekkel is egy hétvégére?

Az Apa meg én koncepciójának a lényege, hogy egy apuka/anyuka egy gyermekkel érkezik és a kettőjük kapcsolatát, bizalmát, szeretetét, együttműködését segíti.  Ezért több gyermekes szülőknek azt szoktuk javasolni, hogy ez egyikkel jöjjön az egyik programra, a másikkal pedig egy másik hétvégére.

Kell külön biztosítást kötnünk a hétvégére?

A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.

Mit tartalmaz egy hétvége ára?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Az étkezések együtt vannak, vagy mindenki külön oldja meg magának?

A hétvégék árai tartalmazzák a teljes ellátást is, így mindig együtt étkezünk.

Az ebéd/vacsora szabadon választható vagy menüs rendszer van?

Menüs rendszer van, az adott hétvégére jelentkezőknek mindig előre elküldjük a menüt, amiből ki tudják választani, hogy mit szeretnének majd enni.

Speciális étrendet tudtok biztosítani?

Igen. Ha valamilyen speciális étrendet követ a szülő vagy gyermek, azt a jelentkezési lap kitöltésekor tudjátok jelezni felénk. Erről értesítjük a szállást és ők összeállítanak egy ennek megfelelő menüt.

Regisztráltam egy hétvégére, de mégsem tudok elmenni. Mi a teendőm?

Lemondás esetén írj egy e-mailt nekünk az info@apaepito.hu-ra. A lemondással kapcsolatos feltételeket az ÁSZF 6. pontjában találod.

Mit vigyünk magunkkal egy hétvégére?

Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!