2019.06.08

Anya meg én nyomozunk - 1. Anyaépítő

Velence titkai
Anyaepito Két napos program 6-12 év

Tudjuk, hogy készül valamire, de nem tudjuk, mikor. Az első üzenet 4 napja érkezett. Az egész város egy szabadulószoba. Milyen összefüggések lehetnek? Ujjlenyomatok az ablaküvegen, üzenetek kőbe vésve, rejtélyek a tóban és körülötte. Segítsetek kideríteni, ki állhat a Tó Rejtélye mögött! Csodálatos környezet. Valószínűleg már strandidő. Mozgás és pihenés harmonikus elegye. Te és a gyermeked. Csak ti ketten!

Szállás Hotel Juventus Velence
Tréner Papp Bence
Szabad helyek száma 0
Program ára 59 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! Ft
Összesen 59 000 Ft
Mit tartalmaz az ár?
  • Szombat

    Szombaton délelőtt csapatokban nyomozunk rejtett informátorok segítségével. Ebéd kb. délután 1 óra. Kis pihenő / felkészülés után Palazzo bevétele, küldetések, feladatok, állomások a hotel környékén, ahol a leleményességen és az ügyességeteken kívül a bátorságotokra is szükségetek lesz. A reményeink szerint sikeres küldetés után - ahogy minden kémfilm végén lenni szokott – megmártózhattok a habokban a szálloda wellness részlegén, vagy a bátrabbak a tóban is. Este pedig az elengedhetetlen Grande Finale; tábortűz, szörpök-rosék, pillecukor, lágy muzsikaszó, hullócsillagok.

    Sikertelenség esetére nem készülünk.:D

  • Vasárnap

    Vasárnap délelőtt 8-tól reggeli, némi bemelegítő játék, majd közös ékszerkészítés Velence Titkainak a felhasználásával.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei ne képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
3

Programajánló

Szállás

Hotel Juventus Velence

Tréner

Papp Bence

Szabad helyek száma

0

Program ára

59 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!