2020.10.03

Apa meg én felfedezünk

Ismét Varázslóiskola!
Apaépítő Két napos program 6-13 év


A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megnyitjuk a Varázslóiskola kapuját!

A TedxDanubiával rendezett közös kalandjaink első állomása!

Ki tudjuk szabadítani a Szellemet a palackból? A sötét erők ledugózták, elrejtették. Varázsigék, varázspálcák, cilinderek, varázsköpenyek. Csak felavatott, kiképzett Mágusok szállhatnak szembe az Ismeretlennel. A két nap során sok sok kísérletet végzünk. Előkerülnek kémcsövek, lakmuszpapírok, pipetták és védőszemüvegek. Óriás buborékok, elefánt fogkrém, vulkánkitörés, repülő lidércek egyaránt várhatóak.

Apa + én felfedezünk

Élményalapú tudomány a TedXDanubiától és az Apaépítőtől

A sorozat célja az együtt töltött időn túl, hogy apa és gyermeke játszva, élményeket szerezve, közösen ismerkedjenek meg tudományágakkal. Összekeverünk, felrázunk, meggyújtunk. Nyomtatunk 3D-ben, irányítunk robotokat és meghódítjuk a Holdat is.

Minden hétvége utazás egy-egy tudományág körül, ami után nem csak egymáshoz kerülünk közelebb, de ahhoz is, hogy élvezzük a közös tanulást: szertárrá válik a spájz, kutatóbázissá a nappali.

Szállás Várgesztes Villapark
Tréner Papp Bence
Szabad helyek száma 4
Program ára 52 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 27 000 Ft
Összesen 79 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő. Az étkezés svédasztalos rendszerben. A szállás díja magában foglalja a csodálatos Wellness részleg használatát is.
  • Szombat

    Mindenkit szeretettel köszöntünk a Varázslóiskolában! 4 szobás Varázs-lakok kiválasztása a sors keze által. Saját varázspálcák és köpenyek készítése. Ismerkedő játékok és kihívások. 5 mágikus kísérlet, melyet minden növendéknek el kell sajátítania. Délután aztán hatalmas megtisztító fürdő a Villapark kitűnő wellness részlegében. A bőséges vacsora után Varázslóavatás és máglyarakás.

  • Vasárnap

    A két nap során az iskolai falai között elsajátítunk rengeteg mágikus tudást. De a falak között nem csak ismeretek, hanem ismeretlenek is rejtőznek. Földöntúli erőnkkel képesek leszünk olvasni a jelek között és megtalálhatjuk a bezárt Dzsint is. Madárcsicsergős, ködös reggelen kezdetét veszi küldetésünk legfontosabb része. A szellem felkutatása és kiszabadítása.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Várgesztes Villapark

Tréner

Papp Bence

Szabad helyek száma

4

Program ára

52 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő. Az étkezés svédasztalos rendszerben. A szállás díja magában foglalja a csodálatos Wellness részleg használatát is.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!