2020.07.25

MEGTELT - Apa+mi
a Falu titka

Napraforgók és szalmabálák árnyékában
Apaépítő Két napos program 4-13 év


Keressük meg a Falu bölcsét és hagyjuk pihenni Anyát!

Az első hétvégénk, amikor senkit nem hagyunk otthon. Amikor Testvérek és Apa együtt. - Apa meg mi.

A libák szétszaladtak, a bárányok hallgatnak, a gólya fészkét verebek lakják, Csipkerózsika 10 napja ébren van, a kamrából sorra tűnnek el a dagadók. Csend honol a tájon, csak a tücskök éneke hallatszik. Minden recept eltűnt. Nem készül már lekvár, nincsen pálinka. Nagymamák nem sütnek már buktát, szilvás gombócot, az étolajat már beszívta a döngölt padló.

Találjuk meg mi állhat a háttérben! Tereljük vissza a libákat, keressük a tűt a szénakazalban! Titkok nyomában, kalandokkal tarkítva, átkutatunk mindent, ami a határban fellelhető. Nyomozunk, befőzünk, táncolunk, kóstolunk. Célba lövés, akadálypályák, üvegfestés, vinnyetta tervezés egyaránt várnak ránk. Ragacsos lesz minden. Palacsinták, bélesek, bukták a kemencében. Napsütés és tücsökszó garantált.

Varázslatos falusi környezetben - Terény községben, Nógrád megyében, Vályogtéglás parasztházakban. Minden családnak külön szobát biztosítunk.

Igyekszünk a gyermekek számához és korösszetételéhez igazítani a trénerek, instruktorok létszámát. A programot most is, -mint a többi hétvégénk esetében- minimum 4. életévét betöltött gyermekek számára javasoljuk.

A programnál feltüntetett árak 1 Apuka + 2 gyermek szállására, ellátására vonatkoznak. Minden további gyermek szállásának és teljes ellátásnak díja további 5.000 Ft.

A hétvége két napos, de mindenkinek nagyon javasoljuk, hogy érkezzetek meg már pénteken délután-este. Bográcsos vacsora, szalonna sütés, zeneszó, ismerkedési est vár ránk. Kérünk titeket, hogy ezt is gondoljátok át a jelentkezés során. Jelentkezésnél kérünk téged, hogy a "Gyermek Neve” rubrikában mindegyik veled érkező gyermek keresztnevét írd meg.

Szállás Terény
Tréner Patyus Viktor
Szabad helyek száma 0
Program ára 59 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 27 000 Ft
Összesen 86 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és két gyermek szállását és teljes ellátását. Minden további gyermek szállása és teljes ellátása + 5.000 Ft/gyerek.
A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.
  • Szombat

    Szombat reggel az ismerkedést követően, liktárium kincseit keressük. Az első receptfoszlányokat 1350-ben ásták el a falu határában. Kutatás, kódfejtés, ügyességi játékok és eper szüret. Tengelice, dézsa, csoroszlya, mákony, maszlag és egyéb hajdinák. Ebéd után szörp- és lekvárfőzés. Családi vinyetta tervezés, üvegfestés és egyéb falusi kézműves kihívások. Dinsztelés, pihegés, kostolás. Tábortűz, táncház, zenebona, szalonnasütés, naplemente.

  • Vasárnap

    Bukta, béles, palacsinta, havasi kifli. Minden, amit lekvárral tömünk, kemencés tálalásban. Szalmabála szépségverseny. Falu rossza választás. Kukorica góré. Ebéd után könnyes búcsú.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Terény

Tréner

Patyus Viktor

Szabad helyek száma

0

Program ára

59 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és két gyermek szállását és teljes ellátását. Minden további gyermek szállása és teljes ellátása + 5.000 Ft/gyerek.
A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!