2020.10.03

Apa meg én vissza a vadonba - 1 napos program

A barlang kincse
Apaépítő Egy napos program 6-12 év


Az Apa+én 1 NAPOS küldetése.

Hosszú sorokban jöttek. Valahova el kellett előlük rejteni az ereklyéket. Azóta 200 év telt el. Sokan keresték már, de nem jártak sikerrel. Sűrű erdő, sebes folyó és sziklák susogják a titkot. 1 napunk van, hogy megtaláljuk. Minden év 292. napján válik csak láthatóvá a bejárat. Összesen 24 órára!

A Pilisi dombok és a Duna között élő Plisidák elásták kincseiket, nehogy idegen kézbe kerüljenek. A kincshez vezető térképet, a szél és az árvízek miszlikre szaggatták. A jóslat szerint a térképdarabok minden évben egy napon válnak láthatóvá. Csak olyan kalandorok képesek megtalálni, akik kiállják a próbatételeket. A Célzás, Bátorság, Ügyesség, Furfang és Szeretet próbáit!

Egy túrázással, vidámsággal, sárguló lombokkal és sok napsütéssel átitatott expedíció Szentendrén, a Visszaavadonba.hu teritoriumán. Jeleket olvasunk, nyomokat követünk, indákon ugrálunk, célba lövünk. Felkutatjuk a Boszorkányfát, megszerezzük a térkép darabjait és felfalunk rengeteg kenyérlángost. :)

Szállás Szentendre - Visszaavadonba
Tréner Patyus Viktor
Szabad helyek száma 15
Program ára 39 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 0 Ft
Összesen 39 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.
  • Szombat

    Reggel 9:30-kor táborgyűlés. Kutatócsapatok kialakítása. Gázolás tűzön, vízen, hídon, sáron keresztül. A térkép darabok felkutatása a környék erdeiben és forrásaiban. Apró kihívások és próbák keresztüzében. Ebédre a helyi híresség - Kenyérlángos mártogatós szószokkal - elfogyasztása. Majd kezdetüket veszik a próbatételek. A Barlang kapuját csak igazán rátermettek léphetik át. Íjászat, boszorkányfa kutatás, mission-impossible kötéltánc és egyéb furfangos feladatok. Sikeres kutatás után kb. délután 5-kor adjuk át a fáradt apukákat és felpörgetett gyerekeket az anyukáknak.

Kenyérlángos sütés grillen és gyümölcsök. Meg amit partra vet a víz :)
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Szentendre - Visszaavadonba

Tréner

Patyus Viktor

Szabad helyek száma

15

Program ára

39 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!