2020.11.28

Apa meg én ünnepi hangulatban

Ünnepi előkészületek - Mikulás Manói
Apaépítő Két napos program 4-12 év

A Mikulás Manóinak megint nyoma veszett! Nem kerül majd semmi a csizmánkba?! :(

Kutassuk fel őket, hogy visszajuthassanak Lappföldre! Közben segítsünk is nekik! Süssünk mézeskalácsot, hogy legyen majd elég! Készítsünk adventi koszorút, hogy beragyoghassa az Ünnepeket! Kihívások, kutatás, Mikulás levele és Jégkirálynő fogsága. Kell ennél több izgalom a szeretetteljes december előtt? Apukák! Halszálka, parketta, vízesés vagy spirál hajfonásban vagytok erősebbek? Itt ezt is megmutathatjátok.

Mindannyian tudunk biciklizni, túrázni, bunkert építeni a gyerekeinkkel, de az igazi kihívás ezen a hétvégén történik. :) Mi máig nem értjük, hogy mézből, lisztből, vaníliás cukorból és tojásból, hogyan lesz ilyen finom sütemény. Az meg maga a csoda, hogy az Édesanyák hogyan tudnak úgy hajat fonni, hogy nem lesz pukli a kislányok feje tetején.

A hétvégét nem csak lányos apukáknak ajánljuk.

Szállás Mátrafüred- MTA üdülő
Tréner Patyus Viktor
Szabad helyek száma 18
Program ára 52 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 22 000 Ft
Összesen 74 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.
  • Szombat

    Szombat délelőtt a szálloda körüli parkban jónéhány feladat vár ránk, hogy a Manók nyomára jussunk. Pirospozsgás arccal és könnyes szemekkel gyúrjuk majd a mézeskalács tésztát. Ebéd után a cukiság mérő kiakad. Hajfonó workshop, Adventi koszorú készítés, Mézeskalács sütés és díszítés. Késő délután opcionális programként Ünnepek előtti megtisztulás a wellness részlegen. Vacsora után még egy kis levegő, csillagszóró, játékok, mesék. Apukáknak az ünnepi hagyományokat követve taktikai értekezlet.

  • Vasárnap

    Vasárnap reggeli után Mikulás levelének felkutatása. Ezerlábú élőlények, Jégkirálynő és jégcsapketrec kihívások között. Ebéd után könnyes búcsú és hazatérés ajándékokkal megrakott szekerekkel.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Mátrafüred- MTA üdülő

Tréner

Patyus Viktor

Szabad helyek száma

18

Program ára

52 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!