2020.10.10

Apa meg én száguldozunk

Trabantos hétvége
Apaépítő Két napos program 5-12 év

Száguldozás az autók, verdák, járgányok szerelmeseinek. Vezettél már kétütemű trabantot? Hát most tanítsd meg a gyermekedet is! :) Felejthetetlen hétvége, ahol mindannyian újra gyerekek leszünk.

Felbőgnek a motorok, csikorognak a kerekek, éledezik a boxutca. A hétvége során csodálatos, kétütemű Trabantokkal csapatunk a tó körül és megrendezzük a saját futamunkat, az általunk összetákolt versenyautókkal. Várjuk a pilótákat és a mitfahrereiket!

Szállás VVSI Sporthotel Agárd
Tréner Bogdán András
Szabad helyek száma 3
Program ára 55 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 27 000 Ft
Összesen 82 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.
  • Szombat

    Reggeltől közös játékokkal, rámpa építéssel hangolódunk a Nagy Futamra. Majd felbőgnek a motorok. 8-10 állomáson gyűjthetitek össze az információkat, hogy választ adjatok a legfontosabb kérdésre. Minden trabantban két család kap helyett. Az apukák mellett a gyermekek is átélhetik a vezetés élményét vagy akár egy a bolgár tengerhez utazó család bepakolási élményeit. Szombat délután pihenés, feltöltődés, este pedig megkezdjük a vasárnapi bevásárlókocsi verseny verdáinak kialakítását.

  • Vasárnap

    Bőséges reggeli után már szólít minket a boxutca. Utolsó simítások, utasítások és elkezdődik a verseny!!!  🏎🏎🏎

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Szállás

VVSI Sporthotel Agárd

Tréner

Bogdán András

Szabad helyek száma

3

Program ára

55 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!