2020.09.26

Apa meg én lovagi tornán - 1 napos program

Ezerfejű sárkány
Apaépítő Egy napos program 6-12 év

Kedves Vitéznők és Vitézek!
Halljátok intelmeinket!
A monda szerint a Dunakanyart egy 1000 fejű sárkány fenyegeti. Amennyiben elfoglalja, sötétség borul hegyekre, erdőkre, falvakra és a Dunára is. Nekünk, nemesi családoknak feladata, hogy sereget alkossunk, megfelelő fegyvereket építsünk, elűzzük a sárkányt és újra kitűzzük a boldogság és szeretet zászlaját.

Próbatételeket teljesítünk, zsoldot szerzünk és megtaláljuk a haramiák eldugott kincseit is. Dárdát vetünk, íjászkodunk, pallóst dobunk, csúzlit, lovat és saját családi címert is gyártunk.
A hadjáratra két feladattal tudtok előre felkészülni.
- Természetet járva, ha kalapotokhoz ütődik egy ág, amely kitűnő lehet íj, illetve csúzli készítéséhez, kérjük vágjátok le és hozzátok magatokkal!
- Nemesi családok nemesi zászlók alatt vonulnak. Tervezzétek meg saját családi címereteket, melyet majd lobogóként használhattok a nehéz küzdelemben!
Lóra!!!

Szállás Visegrád
Tréner Papp Bence
Szabad helyek száma 2
Program ára 39 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! Ft
Összesen 39 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.
  • Szombat

    Szombat reggel felkutatjuk a visegrádi Fellegvár titkait. Az ott megtalált foszlányoknak köszönhetően juthatunk el, pilisi lankákon keresztül a harmaiák kincséhez. Csak a legrátermettebb vitézek szerezhetik meg az aranypengőket. A szitty erőleves, rántotthús vegyesköret kombináció után indul a lovagi tornák legizgalmasabbika. Koszorút vetünk kardélre, dárdákat hajítunk, felszálunk egy hatszemélyes lóra és a hajítógépet is beüzemeljük. Akik átjutnak a várkapun, bebocsátást nyernek a lovagi piacra, ahol minden szükséges alapanyag megtalálható a sárkány elleni harchoz. Gatyagumi, börcsizma, hurkapálca, zászlórúd, lyukas zoknik válnak félelmetes fegyverekké.

A program része rengeteg egészséges gyümölcs, a lovaknak abrak. Ebédre kézzel is megfogható húsok, köretek és levesek várják a fáradhatatlan vitézeket.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Visegrád

Tréner

Papp Bence

Szabad helyek száma

2

Program ára

39 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!