2020.08.13

MEGTELT - Apa meg én egy lakatlan szigeten - Augusztus

3 napos csillag küldetés
Apaépítő Három napos program 6-15 év


2008-ban Lajos elrepült. Valaki nagyon messze ütötte a Dunakiliti Vadvíz Kemping strandröplabda pályájáról. Sajnos azóta sem találják. Egyedül bolyong a Szigetköz erdeiben, csatornáin. Hol egy árvíz, hol a szél, néha egy róka vagy akár egy fóka viszi tovább. Lajost hazavárja sok-sok barátja a szertárban. Évek óta indulnak csapatok megkeresésére, de még senki nem járt sikerrel.

Idén fordulat állhat be az ügyben. A tavaszi olvadással egy palackpostát hozott az ár... Rátok vár a nagy feladat, hogy közösen kiderítsük hol lehet és megtaláljuk őt. Lesz minden, ami egy jó evezős programhoz kell. Víz, napsütés, vízipisztoly, bogrács, naptej, strand és sok-sok kihívás.

Szállás Dunakiliti - Vadvíz kemping
Tréner Boros Balázs Mókus
Szabad helyek száma 0
Program ára 58 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! Ft
Összesen 58 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.
  • Csütörtök

    Csütörtök délelőtt táborépítéssel és ismerkedéssel telik. Ebéd után kelünk útra kenukkal és indul a kaland. Különböző kihívások várnak ránk vízen és szigeteken. Délután visszatérve a bázisra, a játéké, fürdésé a főszerep. Este egy bográcsos vacsora. Majd tábortűz, szalonna, krumpli, beszélgetés és közös zenélés vár ránk

  • Péntek

    Reggeli után ismét hajóba szállunk és útra kelünk. Újabb szigeteket fedezünk fel és kutatunk át, ahol még a vízipisztolyunkra is szükségünk lesz. Egy árnyékos helyen elfogyasztjuk az ebédünket, majd újabb helyszínre evezünk, ahol az esti vacsorához valót keressük meg és reméljük még egy kis frissítőt is találunk magunknak. Este közösen főzés és néhány túlélési technika elsajátítása.

  • Szombat

    Az expedíciónk legfontosabb napja. Reggeli után reméljük az utolsó szigetekre evezünk és megtalálhatjuk Lajost. Amennyiben sikerrel járunk, visszatérve a táborba, hatalmas fieszta veszi kezdetét.

Csütörtökön menü ebéddel, vacsorára bográcsos étellel készülnek nekünk a vendéglátók. Szombat reggel közös reggeli, majd a napközbeni programok alatt csónakban- árnyékban szendvicsezés. Pénteken a vacsorát közösen készítjük el tűzön. Szombat reggeli és ebéd a péntekihez hasonló kínálatban. Természetesen a táborhelyen folyamatosan éghet a tűz, így nappal és este is, bármi mást megsüthetünk. A kempingben klasszikus büfé található, így a pálcikás jégkrém és a hideg csapolt sör elérhető lesz expedíciónk tagjainknak /készpénzt hozzatok, mert a kártyás fizetés sajnos nem lehetséges/. FONTOS! Kérünk titeket, hogy mindenki hozzon magával elmosható kemping étkészletet /tányért, poharat, evőeszközöket/, hogy ne kelljen műanyag étkészletet venni és kidobálni minden étkezésre. Ugyanígy kérjük szépen, hogy lehetőleg kulaccsal is készüljetek. Az ásványvíz vásárlásnak és műanyagflakonoknak örökre vége!☺
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei ne képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszaadni a pénzt.
Szállás

Dunakiliti - Vadvíz kemping

Tréner

Boros Balázs Mókus

Szabad helyek száma

0

Program ára

58 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!