2019.11.16

Apa meg én bemutatja: Barkács karácsony

Boldog Anyukákat kívánunk!
Apaépítő Két napos program 4-12 év

Adventi koszorú, lucaszék, madáretető, ajándékok, karácsonyi díszek, sütik. Küldetések, amik az ősz végét és Karácsony közeledtét jelentik nekünk. Kezdjünk neki közösen! Búcsúztassuk el az őszt erdei túrával, közös kalandokkal, barkácsolással, kézműveskedéssel! Szippantsunk bele a közelgő Ünnepekbe!

Természetesen nem hagyományos módokon. Fel kell fedeznünk, meg kell találnunk, küldetéseket teljesítenünk, hogy minden eszköz a kezünkbe kerüljön. Másztál már át óriáspók hálóján? Úsztál már forró lávában? Etettél már Ökörszemet? Most erre mind lehetőségetek lesz. Apával közösen! Varázslatos télköszöntő hétvége Mátraházán.

Ha már voltatok velünk Apa+én hétvégén, akkor azért, ha még nem jártatok, akkor azért gyertek el. Amit ígérni tudunk most is: nagyon jó társaság, gyönyörű környezet, sok új barát, sok érdekes apuka és gyermek. Kitűnő programok, wellness és kellemes beszélgetések. MIRE VÁRTOK? :D

Szállás Mátraháza- MTA üdülő
Tréner Papp Bence
Szabad helyek száma 8
Program ára 52 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 22 000 Ft
Összesen 74 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.
  • Szombat

    Szombat délelőtt Mátraháza erdeiben és a szálloda körüli parkban jónéhány küldetés vár ránk, hogy megszerezzük a kincseket. Ebéd után előkerülnek a fűrészek, kalapácsok, szegek. Madáretető szépségverseny indul. Díszek, dekorációk készítése a csodálatos anyukák mosolyáért. Késő délután opcionális programként Ünnepek előtti megtisztulás a wellness részlegen. Vacsora után még egy kis levegő, csillagszóró, játékok, mesék. Apukáknak taktikai értekezlet. Témája: kedvenc sütireceptek :).

  • Vasárnap

    Vasárnap reggeli után hatalmas játszótérré változik a szálloda. Győzzétek szuflával! Ebéd után könnyes búcsú és hazatérés ajándékokkal megrakott szekerekkel.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.
Szállás

Mátraháza- MTA üdülő

Tréner

Papp Bence

Szabad helyek száma

8

Program ára

52 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!