2020.09.26

Anya meg én titkos küldetésen

Titkosügynök hétvége - Taktikum küldetés
Anyaepito Két napos program 6-12 év

Anyukák! Most rajtatok a sor, hogy megtaláljátok a Taktikum elemeket és megmentsétek az erdőt!

Megvédjük az erdők szellemét a gonosz hatalmaktól. Kutatunk, túrázunk, lézerharcolunk, kódot fejtünk. A két nap során csapatunk összegyűjti a Taktikum energia elemeket, amelyek szükségesek a gonosz erők kordában tartásához. Ehhez minden ügynökre szükségünk van.

Bőséggel van benne erdő, patak, hegyek, friss levegő és élmény. Meg kell találnunk és megvédenünk a Taktikum energia cellákat! 400 éven át egy Remete őrizte őket, de a Remete eltűnt...! Nincs sok időnk! Ha a gonosz kezébe kerül, veszélyben lesz minden zöld terület és az állatok az erdőkben. Az Akció titkos! Nem szeretnénk, hogy terveink ellenséges kézbe kerüljenek, ezért csak tőszavakban írjuk le, hogy mi vár csapatunkra.

Szállás Mátraháza- MTA üdülő
Tréner Patyus Viktor
Szabad helyek száma 2
Program ára 52 000 Ft
Szállás és ellátás A helyszínen fizetendő! 22 000 Ft
Összesen 74 000 Ft
Mit tartalmaz az ár? Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.
  • Szombat

    Délelőtt ismerkedés és némi játék a bázisunk körül. Majd 3-4 kilométeres misszió az erdőben. Ebéd a szállodában. Délután erődítményünk építése, fejlesztése 2 és 4 óra között. 4-től 6-ig kimenő, pihenő a bajtársaknak, ezen idő alatt piheghetünk a táborban. 6-tól vacsora és este még egy kisebb felderítő akciót kell teljesítenünk az erdőben.

  • Vasárnap

    Reggeli a szállodában. A kémeink jelentése szerint vasárnap délelőtt támadás várható a Gonosz Erők csapataitól. Lézerpuskákkal kell megvédenünk magunkat és a szombaton felkutatott Energia Cellákat. A harc ebédig tart, amit szintén a szállodában szervíroznak. Programzárás után kb. 2-kor elhagyhatjuk a laktanyát.

A szombati ebédet, vacsorát illetve vasárnap reggelit és ebédet is tartalmazza a program díja. Szálláshelyektől és tematikáktól függően A/B menüs étekezések vagy kitűnő bográcsosok, grillek kerülnek az asztalra. Bármilyen jellegű érzékenység, ételallergia, egyedi igények kezelését is megoldjuk. A hétvége előtti hetekben küldjük el a menü ajánlatokat és ekkor beszélünk az egyedi igényekről is.
Igyekszünk minél több időt szabad téren tölteni. Szívjunk friss levegőt, barnuljunk és koszoljuk össze magunkat, amennyire lehet. Soha nem árt, ha mindenre felkészülsz. Esőkabát, túrabakancs, meleg váltóruha, benti váltó cípő, fürdőruhák, fejlámpa, bicska, kovakő és tapló mindig legyen nálad. Az ezeken túli szükséges felszereléseket, mint tálak, rongyok, liszt vagy lézerpisztoly az adott program előtt elküldjük nektek e-mailben.
Gyerekekkel vagyunk és mindenféle fajták. Ez is az izgalom, program és érdekesség része. Kérlek, ezért az alábbi szabályokban egyezzünk meg és próbáljuk meg betartani! Szemetet csak szemtesbe teszünk és ha van rá mód szelektíven. A programokra, megbeszélt találkozási időpontokra odaérünk, mert sokan várnak ránk. Alkoholos italokat csak a nap vége felé fogyasztunk. Mobiltelefonokat és egyéb elektromos kütyüket elsősorban telefonálás, kapcsolattartás céljából hasznájuk. A csúnya beszédet megpróbáljuk mellőzni. Nem cigarettázunk a gyermekek mellett és előtt. A politikusok és pártjaik tettei és nevei nem képezzék hétvégénk aktív párbeszédeinek tárgyát. Képeket és videókat természetesen mindenki csinálhat, de kérlek, hogy más családokról, más gyermekekről a közösségi médiában ne osszatok meg semmit, ha ők ehhez nem járulnak hozzá. A Szálloda/panzió/vendéglátóhely személyzetével felmerülő bármilyen probléma esetén kérünk, hogy forduljatok az Apaépítő Trénerekhez.
Igyekszünk úgy kialakítani az összes programot, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Kérjük, ha bármilyen egyedi “szuper-képességetek” van, ami miatt nem vagytok biztosak a jelentkezésben, vagy amit a trénereknek érdemes lenne tudni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
A hétvégéken ügyelünk arra, hogy kerüljünk bármilyen veszélyes, kockázatos, sérülésveszélyes küldetést. Szerintünk egyedi biztosítás nem szükséges a részvételhez. Amennyiben mégis olyan helyen vagy tematikával készülünk, előzetes levélben a biztosítás kötés lehetőségeire felhívjuk a figyelmet.
Trénereinknél mindig vannak elsősegély ládák, melyek reményeink szerint minden “szokásos” problémára megoldást tudnak nyújtani. Fejfájás, láz, leégés, szúnyogok, kullancs, sérülések kezelésére. Kérjük, ha bármilyen allergia, egyéb érzékenység miatt már használtok valamilyen szert, azt ne felejtsétek otthon. Ahogy a gyermek Taj kártyáját sem.
Jelentkezésetek a program árának befizetésével lesz végleges. A szállás és étkezés költségeit a szálláshelynek fizetitek majd. Egy-egy programunkat minimum 12 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Amennyiben valamilyen fontosabb vagy elengedhetetlen feladatotok jön közbe, 2 héttel az eseményeink előtt díjmentesen vissza tudjátok mondani részvételeteket. 2 héten belül sajnos nem áll módunkban visszafizetni a pénzt.

Programajánló

Szállás

Mátraháza- MTA üdülő

Tréner

Patyus Viktor

Szabad helyek száma

2

Program ára

52 000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza minden program, felszerelés, trénerek díját, szülő és gyermek szállását és teljes ellátását. A program ára a jelentkezés véglegesítésekor, a szállás díja a helyszínen fizetendő.

Még több információért iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövesd Facebook, Youtube és Instagram csatornánkat!